TRENCADISSA A LA VISTA

Al final ha passat el que havia de passar. La trencadissa que s'està produint a Esquerra Republicana de Catalunya és d'aquelles que passaran a la història. El faraònic fracàs dels republicans a les ultimes eleccions generals suma les primeres víctimes. Fa pocs dies abandonava el govern Puigcercós argumentant que es volia dedicar únicament a renovar i refer el partit. Avui ha estat en Carod qui ha llençat la tovallola. El President d'ERC no es presentarà a la reelecció al congrés que ERC ha avançat al proper mes de juny per evitar mals majors si es mantenia la data inicial del mes de novembre. Carod Rovira, amant dels viatges emocionants a Perpinyà i provador oficial de corones d'espines, ha hagut d'agafar la part que li toca en aquesta creu per caminar lentament cap al viacrucis que els suposarà aixecar un arbre amb les arrels molt tocades i amb poques branques florides. Carod assegura estar en plena forma però a ningú se li escapen els vergonyosos resultats del seu partit que ara fa quatre anys va tocar sostre i fa dues setmanes va llepar el terra electoral. Ara, per una vegada, caldria que s'escolti de veritat a les bases d'ERC, a aquelles persones que treballen dia a dia per un partit que estimen i que mai troben cap recompensa perquè en el moment de repartir els bombons sempre hi ha els mateixos davant la caixa, a primera fila. Ara que en Carod tindrà menys feina potser se'l veurà més per Cambrils on, de manera encertada i possiblement pensant en l'estat de salut dels republicans, la Generalitat i l'Ajuntament han decidit fer canvis al projecte de l'Hospital Lleuger tot canviant la sala de cures, per a petits accidents, per un quiròfan on es poden atendre pacients més greus. El temps posarà tothom al seu lloc i a alguns els tornarà a casa com els egipcis, amb una mà al davant i una al darrere. Per il·lustrar aquest post he escollit una foto on hi apareix un personatge famós a tot el món, el Conill de Pasqua (època de reflexió) acompanyat de no sé qui. De regal, un vídeo dedicat als protagonistes del post tot desitjant que, en un futur, arribin a bon port.



Comentaris

Jobove - Reus ha dit…
falsos mesies de les bases i les bases han enderrocat al il.luminats

salutacions
mossèn ha dit…
el "conill" del bush ??? ... pensava tenia de ser ... la "cigala" del bush !!! ... com esta el món ... vaja, aquest comentari és més llarg que l'anterior !!! ... salut
zel ha dit…
Ei, com vaig dir un dia, em sap greu pel jovent que hi dipositava tota la il.lusió, però sempre he cregut que ens volien vendre fum, ara per ara, un somni, que ens agradarà i volem, però que ells no poden prometre. Petonets!
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria, tens raó però el problema és que encara que les bases enderroquin als il·luminats, mai arribaran al lloc d'ells. Sempre hi haurà nous il·luminats.

Mossèn. De la cigala del Bush (dita també escamerlà o gadegang), en parlarem un altre dia. No se'm estressi perquè el comentari és més curt que l'anterior però molt llarg si el comparem amb altres.

Zel. Tens molta raó. Llàstima pel jovent que hi dedica moltes hores i no té les recompenses que correpondrien. Petonets!
Unknown ha dit…
Tu ho has dit, "faraònic fracàs"... a final la gent va optar directament per votar el Psc i deixar-se de satèl.lits tripartits? O potser tots els abstencionistes són revolucionaris? O... o... Qui ho sap!

En tot cas, com diu la zel ens volien vendre fum.

M'agradamoure'm pel món dels blogs i no discrimino massa, sóc obert de mires i comento allí on em peta. Doncs vaig fer un comentari al blog del candidat d'ERC per Tarragona i l'home el va censurar, i el comentari no era ni grolller ni ofensiu, no és el meu estil.

Per tant, a fer vent!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS