EFECTE DÒMINO

Ras i curt. Llegeixo a La Vanguardia que el vicepresident del govern de la Generalitat, Josep LLuís Card Rovira, ha demanat al president del PP, Mariano Rajoy, que "tregui les mans de Catalunya" , la "deixi tranquil·la" i no s'involucri en el finançament català.

Dons jo li demano a en Carod, personatge que es pensa que és el Rei de Catalunya quelcom semblant. Sa Majestat Carod Rovira I "L'endollador", tregui les mans del govern de Catalunya, deixi-la ben tranqui-la i no defensi més el finançament perquè cada cop que en parla puja el preu del pa. De pas, quan ens deixi, prengui en format de pack el seu soci eco-socio-listo, pro-okupes i cap dels mossos. Els catalans els paguem unes bones vacances perquè visquin, si és possible, encara millor. Els enviarem juntets del bracet a la Patagònia. S'hi podran quedar els anys que vulguin. Al president el deixarem aquí. Ja el devoraran els seus companys de Madrid. La sortida a la Patagònia es farà de nit, per la porta falsa i en globus. Hi haurà una sola escala a París per a recollir un altre paquet.

I el finançament ja ens el resoldrem nosaltres solets, sense promeses electorals falses ni enganys. Més val sols que mal acompanyats. Espero que l'efecte dòmino funcioni i fem una mica de neteja perquè l'ambient polític actual està massa carregat. Una mica de Raid i fora allò que sobra.

Comentaris

Anònim ha dit…
TRANQUIL,EN CAROD HORES D`ARA JA NO PINTA NI "MONAS",EMPRENYA I EMPITJORA LES "COSAS",AIXO SI,PERO TOT PLEGAT PINTA TAN MALAMENT,QUE JA NO BE D´AQUI.HANS FARAN LA MA,COM SEMPRE,PERO NOSALTRE3S ALS I DONAREM ELS VOTS. JUGANT AMB BCN......
Salvador Guinart ha dit…
Ufff!!, no se per on començar!... Has estat una mica "durillu", no trobes?. DE tota manera, considero que l'amic Rajoy més val que calli, per que, gràcies a ell, els catalans TOTS (d'ERC, de CiU i fins i tot gent que no vota), li podem estar molt agraït per haver portar l'estatut als tribunals. I, ara, ja veurem com acaba tot.
Francament, prefereixo el Carod (a banda de per motius obvis), que almenys em defensa, que els 4 falangistes aquestos de poca monta. A veure si et trobo un correu que em van enviar fa uns dies, i faig un comentari al meu bloc sobre l'Estatut.
Salut amic!!!
Anònim ha dit…
salvi

si vols parlem de l´estatut, pero aixo es politaca pura i dura

oscar
que pari una mica a tarragona,que farem carro ple

salut
Anònim ha dit…
apa noi, que vas fort de titola avui. L'antibiotic que et prens deu estar caducat i et fa tenir al·lucinacions.
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots pels comentaris i especialment a l'anònim que es fa dir Carod. Em fa certa gràcia, jejeje.
Per cert, crec que altres vegades ja he passat per la pedra a aquests personatges que no em representen en absolut. Una més,ja no ve d'aqui i sempre de bon rotllo amic Salvi.
Salvador Guinart ha dit…
Per descomptat que si... :-)

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS