NI BLANC NI NEGRE. SENZILLAMENT OBAMA.

En aquesta vida tot el seu motiu i les seves repercussions. Gràcies al candidat Obama els ciutadans nord-americans de color podran morir fumant la marca que més els agrada. Els Estats Units ha decidit eliminar del mercat els cigarrets amb gust de clau o de vainilla però manté a la venda els mentolats que són els preferits pels americans negres. Curiosament els blancs fumen negres, els hispans fumen rossos i els negres fumen verds. No sé pas quina lectura n'hem de fer de la decisió judicial i de la lluita que ha fet Philip Morris per salvar i mantenir al mercat els cigarrets verds dels negres. Volen que la vida sigui de color rosa per als negres? Desitgen ennegrir més ràpidament els pulmons ja molt negres dels negres? Intenten que els blancs siguin com els negres i fumin negres per deixar de ser menys blancs? Què hi pinta en tot això el candidat Obama i el fet que sigui negre i hagi aconseguit que mig país estigui negre pel fet d'haver arribar on ha arribat?No entenc res però la vida canvia. Fa 10 anys jo era ros però fumava negre i ara que tinc el cabell negre fumo ros. No sé pas com assimilar aquest tema que em posa negre. Vull que guanyi les eleccions Obama però prometo que mai fumaré mentolats o verds. Ja s'ho faran, apago el cigarret ros i tanco aquest post.

Comentaris

mossèn ha dit…
els experts ... n'hi ha per tot ... afirmen que fumar té connotacions sexuals ... bé, un moment, vaig a pel tabaco ... de què parlàvem ??? ... salut
Anònim ha dit…
doncs jo m'he quedat groc al llegir aquesta noticia però el tema en qüestió està molt negre.
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, per parlar d'aquest tema més val fer-ho tot fumant la pipa de la pau o un bon puret. Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, bon joc de paraules, jajajaja. De fet n'hi ha per posar-los a tots verds i sense caure en la tentació de la premsa rosa ni la groga.
Anònim ha dit…
oscar
per flpar amb el petardo que es fuma el sr.
19 / 08 / 2008

Iniciativa es fa enrere i Zapatero no haurà de comparèixer

Arriben a un acord amb el govern espanyol i serà Solbes qui donarà explicacions

FLIPANDO
Oscar Ramírez ha dit…
Jo, Apa Noi, flipo i sort que no consumeixo el tabac de la foto. Però igualment alucino perquè hi ha coses que no entenc i que em posen tant negre que, per evitar radicalismes, callo. És una més, i anem sumant.

Et recomano el post que ha fet sobre aquest tema la Mar al Diari de la Mar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS