UN REGAL, UN SILENCI.


Fem una pausa. Deixem a banda la crisi que ja ens surt per les orelles de tant de parlar-ne i aturem-nos un moment en el silenci. Avui, tot just quan arribava a casa, he vist que el cel tenia una tonalitat especial i que la platja era plena de gavines reposant sobre la sorra i acabant de menjar-se les restes de peix que els pescadors han llençat tot just quan arribaven a la Llotja i acabaven de destriar les captures del dia.
Eren quarts de sis i d'ençà que van canviar l'hora es fa fosc molt més aviat. M'ha semblat que la bellesa del paisatge es mereixia ser immortalitzada i compartida amb tots vosaltres, com un regal. He anat un moment a casa per agafar la càmera de fotos. He tornat a la platja. El resultat és el que veieu, aquestes dues imatges i un centenar més que em guardo per quan necessiti pau i silenci. Heu vist quins colors té el cel? Us heu fixat la lluita de les gavines a pocs metres del mar nerviós d'aquesta jornada?

Cambrils té això, la màgia d'uns paisatges que s'apareixen per minuts i tornen a marxar desdibuixant-se amb mandra, una posta de sol càlida en color i freda en temperatura, el so del mar i el silenci del cel que enfosqueix amb bellesa. Hem de fer-ho més sovint això. Hem d'acostumar a la nostra ment a instants de calma, buscar la descompressió del dia.
Veieu com encara és possible fer un post i no parlar de crisis ni de política?

Comentaris

Apa Noi ha dit…
el silenci es un so¡
Apa Noi ha dit…
http://es.youtube.com/watch?v=HyczLT3uv00

PSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS¡

SILENCI, SENSE PARAULES
Anònim ha dit…
enhorabona per les fotos.

Un cambrilenc.
Anònim ha dit…
vols dir que es barallen gavines de veritat o són els del govern cambrilenc que es treuen els ulls?
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, bon vídeo i gran frase, el silenci és un so i no hi ha res millor que el so del silenci.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, moltes gràcies.
Oscar Ramírez ha dit…
Republicà, bon sentit de l'humor. A veure com et responc la pregunta .... tot és possible.
Anònim ha dit…
Com deia la canço del Quimi i el Manolo?... "si lo que vas a decir no es mas bello que el silencio, no lo vayas a romper"... Tant de bo m´enrecordes mes sovint.
Oscar Ramírez ha dit…
Ei, això és de la canço "cuando el mar te tenga". Feia temps que no escoltava aquesta frase. Gràcies per aquesta bonissima aportació tan certa!
Anònim ha dit…
Oscar tens una sensibilidad que m'encanta. Te he de dir que he fet lo mateix que tu ahi sense foto no mes els meus ulls i el record.
Per anar a casa he passat per el passeig cosa que no faig sovin per el temps... sempre corre corre... he parat el coche per gaudir del paisatge i era precios.
El silenci total no existeix sempre hi ha un soroll,minim, les onades del mar, unes gotes d'aigua esquitxan la calçada, els passos d'un vianan, el crit d'un moixon, el vent xiulan d'entre les fulles...aquest sorolls ens recordan que no estem sols..
un peton
Christine
Anònim ha dit…
Oscar vull que li digui a la mar de part meva:"moltes feliçitats per l'aniversari del blog" no hem deixa entrar el meu pc en la pagina de comentaris???
us estimos molt
christine
Waipu Joan ha dit…
anem massa aclaparats de realitats i de quotidianitats i ens deixem el millor: els simples moments de la vida, la botifarra que et fots per dinar, la cerveseta mentre et passes un video de queen, l'encreuat que fas amb el cafè... i les imatges que ens regala cada dia la natura! salutacions cordials
Oscar Ramírez ha dit…
Christine, moltes gràcies per les teves paraules. Ets una persona que regala sensibilitat a cada pas, que passeja per la vida des de la vessant més tendre. Per això m'encantes i per això t'estimo. Un petonàs guapa!

P.D: Ja li comento això que em dius a la Mar.
Oscar Ramírez ha dit…
Waipu Joan, tens molta ráo en el que dius i per aquest motiu neix aquest post, per la necessitat d'aturar-nos un moment i pensar en altres coses properes i senzilles. Una forta abraçada!
Unknown ha dit…
M'agrada Cambrils, especialment quan marxen els guiris.

Digue'm elitista...
Oscar Ramírez ha dit…
Tondo, per aquest pensament no et diré mai elitisa, et dire coherent i correcte. Crec que quan no hi ha guiris tot és molt millor, més tranquil.
Anònim ha dit…
I like your blog

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS