QUIN GREUGE DE SÍNDIC

Foto: El petó de Judes.

Aquells que es pensin que un Sindic de Greuges de qualsevol ciutat té alguna utilitat, que baixin dels núvols. De cada deu, a vuit els han triat per favors o, més ben dit, serveis prestats. N'he conegut uns quants i ara que s'ha confirmat que la ciutat de Tarragona ha creat aquesta figura, figurí es podria dir, ve al cas parlar del tema. El Síndic de Greuges, hi ha excepcions com el de Cambrils i altres municipis però no en el cas de Tarragona, és aquell "personajillo trepa" que és a tot arreu i no soluciona res enlloc. Els veus al capdavant de l'organització del Carnaval, Setmana Santa (sobretot perquè són molt de missa), festes majors i altres "mandangues". Cal, com diuen els italians, lluir la "faccia" per aconseguir els "favores" del padrino de torn.

Com a bons trepes, fan bon paper a tothom, somriuen, parlen i parlen, venen fum, prometen, aconsellen, es pensen que són els millors en tot i que la ciutat els estima pels seus actes de "refregaculs" i busquen, llepant on poden, qualsevol racó on experimentar fins l'orgasme la seva auto-complaença que també es coneix com a "narcisisme egocèntric". No hi ha res pitjor que un personatge d'aquestes característiques per ocupar aquest càrrec a Tarragona. Ara milito aquí, ara milito allà, ara bufa el vent per aquí, ara cal caminar cap allà...

No hi ha res com haver utilitzat la feina de funcionari matinal per situar-se, acabant de fer el dropo, a confraries, associacions i entitats. No hi ha res millor que haver fet malament la feina que et paga i manté per preconitzar el tarragonisme sempre amb recompensa a les hores d'oci. Ho lamento per tots els tarragonins i tarragonines però aquest exemplar escollit no serveix per solucionar res malgrat hagi convençut, això ja passa amb els grans venedors de fum, tots els partits polítics. Agafeu-vos ben fort que ara, en temps de crisi, arriba una despesa innecessària i mai millor dit.

Comentaris

Anònim ha dit…
Oscar,

Has estat demolidor. Es notava que li tenies ganes. salutacions

Xavier
Rosalia ha dit…
Oscar, no hi cap altra definició, ni altra descripció.
Salut,

Rosalia
Mon ha dit…
conec el "personajillo" i combrego amb el que tu dius....perquè serà que sempre els llepaculs son els que triumfen en aquest cony de ciutat?
Anònim ha dit…
T'has quedat curt. Si em dius el teu e-mail et faré arribar altres cosetes per sumar a aquest escrit tant real i coherent amb allò real.
Anònim ha dit…
Sempre ha estat un impresentable que s'ha mogut per allí on bufava el vent i ara el posen a xupar quartos a costa de tots.

Nastikero soci 1124
Anònim ha dit…
No sé perquè cullons l'han votat tots. Que es que no hi ha oposició a Tarragona o es que a ells també els ha hipnotitzat amb els seus discursos barats? Apa i que els bombin a tots els que l'han votat.
Anònim ha dit…
FerrerOOOHHH Rocher que gran bombón este ....
Anònim ha dit…
Sóc en Dadid K, ja em coneixes Oscar. Molt bon article d'opinió. Entraré més a diari al teu blog perquè veig transparència i claritat, la veritat per endavant com sempre t'ha caracteritzat. A veure si ens veiem aviat que mai pares per Tarragona.
Anònim ha dit…
No volia posar el nom però seré valent com l'autor. Em dic Jesús Sastre i visc a la Part Alta.

Vull comentar aquest escrit. Molt bona foto per parlar d'un venut al regne de taifes, d'una persona que podria vendre a qui fos per menys de trenta monedes (sempre mirant-se l'euribor i els interessos que d'aquests ja en té).
Anònim ha dit…
Liga BBVA segun FF:

Bueno, ja beurem
Bueno, espera
Vorem que hi fem
Ahir vaix donar la ordre

I per aixo, amb ajuda dels meus joves, puc dir que aqques senyor es un dado al cuadrado. Suerte per a ell que em queda poc de viure i en tinc 59.

Carme F i fills del BBVA que seguirant denunciant.
Oscar Ramírez ha dit…
Acabo d'esborrar dos comentaris que eren fora de to. El segon sobre un nou mitjà de comunicació que obria portes ahir i que es mereix tot el respecte. Cal donar un marge a tothom i per això he eliminat aquesta crítica fàcil.
Oscar Ramírez ha dit…
Bé, gràcies a tots i totes per les vostres aportacions. La cosa està clara. A l'Ajuntament els 27 regidors l'han recolzat, un 100 per cent. Aquí hem rebut 11 opinions i al facebook en tinc 6 més. Les 17 són negatives, en contra del nomenament, també un 100 per cent. Quina llàstima que aquests càrrecs no els pugui triar el poble, el ciutadà i més tractant-se del defensor d'aquest.
Mon ha dit…
es una llastima Oscar, es una llastima que qui ens ha de defensar el trii els que molts cops hauriem de demandar
Oscar Ramírez ha dit…
Tens molta raó Mon.
Anònim ha dit…
No sabia que havien fet al Juárez síndic
Anònim ha dit…
how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS