22 de març 2009


El cas Kosovo és una mostra més del desgovern de ZP navega en un oceà anomenat crisi amb una barca esquerdada i sense rems ni motors. El viatge de la Ministra Chacon per comunicar a les tropes espanyoles instal·lades als Balcans que tornaven cap a casa i la conseqüent desautorització que la desacreditava a ella i la resta de govern, posa de manifest que cal un canvi immediat. No sé qui ha d'entrar enlloc dels que hi ha però si sé, ho sabem la majoria, que els que hi ha ara no serveixen. Fa mesos que no saben què fer amb la crisi, tenen ministeris absurds i sense acció política i altres carteres dirigides per persones que no estan preparades. En ZP sembla un nen amb els ulls tapats i un pal a la mà tot buscant la cassola plena de caramels per trencar. Zapatero dóna cops de cec i li van passant els dies plens de por per als ciutadans que veuen com l'atur creix i no hi ha remei possible per superar un cop que fa trontollar tot el país i ens ha deixat xafats. Ara més que mai guanya rigor aquella frase del gran Groucho Marx: La política es el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar después los remedios equivocados.Als qui ara ens desgovernen els recomano que enlloc de portar les tropes a Espanya marxin ells a Kosovo i deixin respirar tranquils. ZP i els seus, com més lluny millor.

7 Responses so far.

 1. Apa Noi says:

  oscar
  de baRca res de res , un CAYUCO

  pd QUE SE EMPORTIN AL JESULIN TARRAGONI

 2. Anònim says:

  Zapatero fora i que entri la dreta. Ells si sabien governar i entenen d'economia.

 3. Anònim says:

  Aquesta petició que fas ha de ser extensible a Catalunya i a tots els ajuntaments on governen aquestes aus de carronya que només saben cobrar a final de mes i crear-nos mals de caps.

  Pere

 4. Apa Noi, perdona la meva ignorància però qui és el Jesulín tarragoní?

 5. Anònim, gràcies per la teva aportació. Sense comentaris per part meva.

 6. Pere, cap problema. Faig extensiva la meva petició al govern de Catalunya i a tots aquells ajuntaments on el PSOE governa tot i no haver guanyat les eleccions municipals o en aquelles on va guanyar les eleccions però governa amb els dos derrotats dels comicis electorals del 2007, ERC i IC-V. Ara si, Pere?
  Feta la petició, haurien de plegar del 95 per cent dels ajuntaments on ara (des)governen.

 7. Matiso: poblacions on governa per haver guanyat les municipals però on ha fet pacte amb les altres esquerres (que van perdre fins i tot les calces) i que han deixat a la resta de partits més votats a l'oposició. Ara si, jajaja.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -