LA FAMILIA ZAPAMONSTER


Ja sé que és el tema del dia i que està més "sobat" que el presentador de Sálvame però els meus amics i familiars em demanen que en parli. Ja la veieu, és la foto de la Zapamonster, la família de Zapatero al complet acompanyant als Obama. De la Zapamonster en sabem moltes coses com ara que el pare Zapa haurà d'avançar les eleccions per la seva mala gestió política, que a la Zapa mare l'han endollat a corals i orfeons de prestigi per fer-la feliç en una de les seves passions, i no ho dic que ho faci malament, la de cantar.
I ara, gràcies a la premsa groga del nostre país, hem conegut, com diria en Ferran Monegal, els dos ocellets, ocellets negres més propers a una novel·la d'Edgar Allan Poe que a una història més infantil com correspondria a la seva edat. Pin i Pon Monster són gòtiques i amb els seus vestits i la seva imatge dibuixen a la perfecció la realitat del país que govern el seu pare, ben negre
Els intents del gabinet de ZP de retirar, amb molt poc talant i molt mà dura, les fotos per evitar que es publiquessin, han estat inútils perquè el remei ha estat pitjor que la malaltia i allò que no s'havia de veure ho ha vist tot el país i se'n enriuen. Ho sento Zapamonsters, la premsa és així de dura i el poble és així de dolent quan toca riure gràcies a una persona que, com en ZP, porta mesos descollonant-se del seu poble a qui enganya per activa i per passiva.
Si feu clic en aquest enllaç hi trobareu les diferents adaptacions que els ciutadans estan fent de la famosa foto.

Comentaris

zel ha dit…
Sense voler ferir ningú, Òscar, jo tinc fotos de segons quines èpoques del meus fills, que m'estimaria més que no veiés ningú. No ens ho podem mirar com aquell qui diu "som com som, i ens acceptem, passem aquest moment i punt?" La primera cosa que ha d'acceptar un pare i una mare és justament això...jo no sé si els hagués deixat sortir amb aquesta pinta, però...

petons!
santi ha dit…
en moda i tendències es fa dificil opinar, ja que cadascú té dret a tenir el seu gust, inclús a tenir mal gust. Si portaven el cap i les calces netes i no feien pudor de suor, per mí com si es vesteixen de cabareteres
Esther del Campo ha dit…
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Esther del Campo ha dit…
Cap a les 9 del matí vaig escoltar en Luis del Olmo que feia esment de la fotografia, així, de passada... la vaig buscar i em pensava que era un fotomuntatge, no m'ho esperava la veritat.

Tot i així, jo a la qüestió li veig dues cares: la primera, molt criticable per part de qui assessora la imatge del president, per emportar-se les noies a un viatge oficial. Si no vols pols, no vagis a l'era, que en diuen i com diu la Zel, jo no les hagués deixat sortir així. La censura periodística no dóna gaire bona imatge a un país, que diguem. Ara mateix, l'Estat espanyol deu ser la riota... i és molt trist que d'un congrés de la ONU, l'únic que hagin tret de bo els mitjans sigui l'anècdota aquesta.

La segona: les noies no tenen culpa de qui és el seu pare, ni dels seus assessors que no en saben de protocol, ni de les cagades polítiques (importants) que faci o que deixi de fer el seu pare i molt menys de carregar-s'ho elles. No es mereixen els milers de comentaris ofensius a la seva persona dels fòrums del Mundo i d'altres mitjans digitals... Tenen una edat difícil... qui no ha tingut uns 15 anys?
Oscar Ramírez ha dit…
Zel jo, com dius tu, crec que hi ha persones que han de vetllar molt per la seva imatge i deixar sortir a les seves filles amb aqueste pintes, sabent qui és el pare i a qui representa, és una errada monstruosa. Ho és tot, la roba que duen posada, la posició dels peus i la gepa que sembla que tinguin perquè sembla que portin una motxila amb 200 quilos de pes a l'esquena.
En ZP té més feina dins a casa seva que no pas a la seva feina de president que prou malament la porta.
Oscar Ramírez ha dit…
Santi, podem estar d'acord en el fet que tothom pot vestir com vulgui, ok. Però elles rsón les filles d'un president de govern i formen part del protocol des del moment en que apareixen a la foto. "Para gustos, colores" però la imatge que han donat és pèssima.
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, comparteixo tot el teu comentari al cent per cent. Únicament un consell, no escoltis al Del Olmo molt sovint. Ni s'ho mereix, ni s'ho val i, a més, allò que diu no importa a ningu. És un personatge més que passarà a la història per haver estat (en passat) un gran locutor que ha acabat els seus dies com una andromina de la comunicació. La gent ha de saber quan plegar.
Myriam Zanatta ha dit…
Volia afegir un parell de coses als comentaris ja fets.

En primer lloc, l'estètica gòtica és tan digna com la hippy, la glam o la pin-up, cadascú que vaigue com vulgue. No trobo just ni per les noies ni per les moltes persones d'estètica gòtica els comentaris insultants (no aquí, a tot arreu) sobre la seua roba. S'han saltat el protocol, d'acord, eprò això no és culpa d'elles, sinó més aviat dels adults i responsables que les envolten. Amb això també vull dir que "Zapamonster" no és una expressió que trobe de bon gust i està fora de lloc.

Per altra banda, comentar això que l'Estat espanyol deu ser la riota. He passat els últims 10 dies a França, i allà no se n'ha dit ni mitja paraula, no se li dóna absolutament cap importància. I sóc de la opinió que els mitjans seriosos anglesos, alemanys, etc. tampoc no deuen donar massa importància al tema. Aquí s'ha fet molt d'enrenou, perquè es pretèn treure suc polític de les pobres noies, que han demostrat caràcter i convicció al anar vestides amb el seu propi estil.

He dit.

Aprofito per disculpar-me per no haver passat gairebé gens pel teu blog aquest estiu, he estat bastant allunyada de la blogsfera ^^"""
Oscar Ramírez ha dit…
Myriam Z, tres coses.
1. És cert que la culpa no és d'elles. La culpa és dels pares, Zp i Sonsoles. Ja tenen feina per canviar les coses de casa.
2. És veritat que a molts països no n'han fet ni cas però és cert que al nostre, per culpa de tots els qui han manat als governs i a les televisions, importen més aquestes xefarderies que no pas altres temes importants.
3. No em demanis disculpes per no haver passat sovint. No és cap obligació, ja ho saps. A més, a mi cada cop que passes m'agrada encara que sigui de tard en tard o molt sovint.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA