19 de desembre 2009

Fa pocs dies el company Mon de La Garrofa em comunicava, via interna, que havíem sortit al diari AVUI. Parlava de la campanya dels blocs de la BACA i del seu pessebre virtual que, per cert, cada cop té més bona pinta. I al final, passats els dies, els companys del rotatiu AVUI, en el seu suplement de Cultura, han penjat on line l'article esmentat. I aquí és, ben maco i ben escrit. Sempre és un honor saber que els grans mitjans nacionals miren aquests altres mitjans d'expressió que anomenem blogs i que, sovint, tenen milers de seguidors/lectors. Gràcies a l'AVUI per fixar-se en nosaltres. Això vol dir que les coses és fan bé o, com a mínim, millor del que altres pensen. Podeu fer clic sobre la foto per ampliar-la o clicar en aquest enllaç per anar al diari. Aprofito el moment per a recordar que la campanya per unes festes nadalenques ben catalanes i de rebuig a les imposicions dels elements arribats de fora, i de venda a molts basars xinesos, segueix en marxa i encara accepta membres. Cal que ens comuniqueu el nom del vostre blog i us sumarem a la llista o, en cas que sigueu particulars/lectors, ens digueu el nom o pseudònim, i serà sumat.

8 Responses so far.

 1. FELICITATS!
  És bo que brillin les bones i enginyoses iniciatives!. :-)

 2. Anònim says:

  Una constatació, doncs, de l'interès creixent que prenen els blogs. Felicitats, doncs!

 3. Agnès , moltes gràcies. Una forta abraçada!

 4. Albert B. i R, és cert. Els blogs estan de moda i crec que encara en falten per obrir. No passa res, obrir un blog és bo. Moltes gràcies pel teu comentari.

 5. Jordi says:

  Moltes felicitats! Sortir als mitjans de comunicació sempre fa molta il·lusió. Ho dic per experiència pròpia! Senyal, com dius, que les coses es fan ben fetes!

 6. Jordi, moltes gràcies. Fa patxoca, la veritat, jejeje.

 7. Anònim says:

  Quina xuminada, com es nota que per aquestes dates les redaccions dels diaris van escurades de notícies. Ja se sap, qui no té feina...

 8. Anònim, efectivament, qui no té feina el gat pentina. Qui no té feina fa comentaris a escrits que parlen de xuminades. I al final, gràcies a comentaris com el teu, les xuminades guanyen importancia i són temes importants. Gràcies.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -