EL 8 D’ABRIL: CONTES I MÚSICA


Serà una jornada especial. Parlo del proper dijous 8 d’abril, dia de presentacions a Cambrils. La primeta cita ens portarà al Centre Cultural del carrer Sant Plàcid on el Jesús M. Tibau, escriptor i blocaire de referència a Catalunya, presentarà el seu darrer llibre “Una sortida digne”, un recull de contes de molta qualitat que ens permeten, amb petites dosis, esbargir-nos i desaparèixer del mon real mentre devorem les pàgines d’aquesta obra. Tinc el plaer d’anunciar-vos que el Jesús em va preguntar si volia fer l’acte de presentació d’aquest llibre i, òbviament, vaig respondre afirmativament. No passa cada dia que puguis participar un acte important com aquest i allí serem, dijous dia 8 a les 19.30 hores al Centre Cultural de Cambrils.
No avanço gaire més sobre l’acte però si que us dic que, possiblement, hi hagi sorpresa musical inclosa. Parlant de música, el mateix dijous dia 8 es presentarà, a les deu de la nit al Marro Cafè de Cambrils, l’associació “Cambrils, la Mar de Jazz”. Aquesta nova entitat encetarà el seu camí amb una Jam Session coordinada pel músic Xavi De la Salud. Des d’aquí felicito als impulsors d’aquesta iniciativa i especialment a l’amic i company blocaire i periodista Isaac Albesa. El Marro Cafè és al carrer Frederic Mompou número 14.
Les dues entrades, presentació de llibre i concert de jazz, són gratuïtes. La diversió és assegurada el dijous dia 8. Us recomano que participeu als dos actes. Ens hi veiem!

Comentaris

Jesús M. Tibau ha dit…
moltes gràcies per acceptar. I axiò de quedar-se fins la jam session és molt temptador
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, si es fa tard i vols quedar-te a dormir a Cambrils (per no vencer les temptacions) ja saps on tens casa.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA