01 d’abril 2010


-->


Els arbres tenen moltes semblances amb les persones. El cor són les arrels, el cos és el tronc i les venes i arteries, les branques. Són essers vius. Els arbres nus ens esdevenen morts però reviuen, els arbres florits són nadons, aire nou, alés de vida. Res ni ningú pot arrencar la vida a aquests elements quotidians que ens ofereixen ombra a la primavera, fulles seques que ens evoquen sentiments de cobrir amb els braços als més estimats a l'hivern, quan el fred ens fa febles i tendres, com les seves branques nues.
Per això no entenc certes imatges que he hagut de fer i us regalo sense massa plaer, amb el cap confús per retratar vida que es trenca de cop, una poda al febrer en uns arbres que ens comencen a regalar les seves tendres flors tot anunciant l'estiu o la primavera. Aquest crim s'ha comés al barri tarragoní de Torreforta i és fruit d'alguna ment inconscient. Els humans tenim aquestes coses, fem la vista grossa al creixement de la mare natura. Els arbres ploren, no ho dubteu.

2 Responses so far.

  1. Miquel Maiol says:

    L'empresa AgroTarraco fa la poda de l'arbrat de Tarragona ciutat i barris. La culpa és de la pròpia empresa i de la regidoria, tecnics al capdavant, que permet fer aquest crim. Jo crec que cal depurar responsabilitats polítiques i sobretot sancionar l'empresa.

  2. Miquel, bona proposta tot i que sigui quasi impossible fer-la realitat. Al nostre país mai es depuren responsabilitats ni es plega, ni s'adverteix ni es sanciona. I així anem fent.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -