PIRATES DEL SEGLE XXI


El passat diumenge era núvol i gris per als més pessimistes. Al matí anaven dalt de la barca tots junts i al vespre el Capità Cordovès Pepe Monti va abandonar la tripulació deixant a tots els militants remant sense control. En una altra barca hi ha anava el Capità Avellana 2.0 i va fer el mateix, al vespre de cap a l’aigua deixant solets als militants que, en aquest cas i un cop celebrades les eleccions, no tenien ni rems.

I així, els militants que són sempre els qui fan grans als partits, la veritable tripulació, van embarrancar tot intentant salvar-se de la tempesta. Els qui ho van aconseguir estan construint una nova nau que anomenaran “projecte” però altres que s’han salvat del naufragi, no volen als mateixos comandants per la nova travessia. Estaran temps donant voltes, visitant ports tot cercant embarcacions més dignes i fortes per superar tempestes complicades.

Ara, els capitans que van abandonar les seves naus, s’han fet llops de terra i s’han tancat a casa, com els covards, després d’haver-se enriquit, com els pirates de fa uns segles, a les espatlles dels qui movien la barca o vaixell. Passen els anys però es mantenen les misèries i els miserables.

Comentaris

Anònim ha dit…
Querido Oscar, el problema que en las siguientes municipales, habran mas comandantes que tambien se hundiran, pero que no abandonaran, por que no estos nunca dejaran que otros dominen las barcas, faran trabetas, de fet ja ho fan, acudiran a todas las instancias posibles para que no suceda, pero la fuerza de la juventud y del grupo de remeros volveran a remar hacia adelante y en buen rumbo......
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, completamente de acuerdo.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS