SI T’HAS DE POSAR MALALT A LA NIT, QUE SIGUI A PRIMERA HORA.

La darrera retallada en matèria de sanitat anunciada per la Generalitat és per treure’ns el barret ... i llençar-lo al foc. La ciutat de Reus es quedarà aquesta setmana amb una sola ambulància nocturna. A partir del dimecres, posar-se malalt de nit serà una autentica “putada”. Un sol vehicle d’emergències mèdiques per un municipi gran com Reus, més de 106.000 habitants segons el cens del 2010, és una autentica vergonya.

El primer que es posi malalt a la nit té l’assistència garantida però, que passarà amb els altres possibles pacients? En cas de rebre dues trucades d’urgència, a qui s’atendrà primer? Com es farà el descart? Què succeirà amb el segon malalt? I si hi ha un tercer cas, què farem?

Crec, sincerament, que aquesta mesura és la pitjor que es podia aplicar, un nyap al seu costat és una bona solució. Que la Generalitat reparteixi a cada llar reusenca un mocador per quan hagin de ser els familiars els qui acompanyin als seus malalts amb el cotxe particular tot traient el mocador per la finestra. Trist i lamentable. Ja ens podem cuidar nosaltres perquè ells no ho faran pas.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS