SEGONA PRESENTACIÓ D'AFORO COMPLETO


Aforo Completo, el meu darrer llibre, segueix caminant. S'està acabant d'imprimir la segona edició que és la que anirà directament a Itàlia. Allí hi faré la presentació corresponent i, com a Reus i Tortosa al seu moment, els lectors podran gaudir del seu acte i jo de la seva presencia. 

Però de moment faré una segona presentació a la ciutat de Tarragona. Serà aquest proper divendres dia 13 d'abril, molt bon dia per allò de "viernes 13" al Cafè Bar Dani de l'Albada. Serà igual d'intima i especial que la ja realitzada a la Cafeteria El Pla el passat 16 de març perquè es tracta de donar a conèixer l'obra als amics que vinguin. 

Hi haurà lectures dels textos que apareixen al llibre i a qui el compri li dedicaré. No descarto alguna sorpresa més i no la vull avançar per si es dóna el cas que no arriba. En tot cas la pròpia sorpresa serà veure a la gent que vingui. Us hi espero a tots i totes.  Ahir vaig regalar un exemplar del llibre al Dani Juárez, propietari del Cafè Bar Dani i amic de fa molts anys, i mentre li dedicava van fer-me la foto que acompanya aquest post.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA