25 de setembre 2012La portada d’aquest dimarts del diari New York Times, dedicada a recordar que a Espanya hi ha gent que ha de recórrer a les ajudes d’entitats per aconseguir menjar o que altres persones busquen el menjar als contenidors, tot ben il·lustrat amb imatges, posa de manifest que el món coneix la nostra realitat per més que hi hagi certs poders que la vulguin maquillar.

I la publicació d’aquest reportatge sobre la crisi espanyola a la portada d’aquest mitjà, monstre de la comunicació als Estats Units, coincideix amb l’arribada del president Rajoy al país yankee i amb la visita que va fer ahir al consell d’administració del mateix diari el Rei d’Espanya.

Òbviament això de coincidència és un dir. Però tot plegat posa de manifest dos fets importants: que el president Rajoy té el mateix respecte que tenia Zapatero, zero de zero, i que la única funció que ha de fer el Rei, que no és altra que d’exercir d’ambaixador del seu regne allà on viatja, no la sap fer. 

Per tant, queda clar que caldria plantejar-nos a qui posem al capdavant del govern perquè no acabi sent la riota del món i què fem amb el Rei que només serveix per caure i caçar ossos i elefants. Ja direu quines propostes teniu. 

La portada que acompanya aquest escrit, la del New York TImes, la podeu ampliar. 

2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    RAJOY A N.Y....QUINES GANAS DE FER EL PRESSEC.
    JUGANT AMB BARCELONA

  2. certament anònim.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -