31 de gener 2014La presentació del nou disc del XavisS a la Biblioteca Pública de Tarragona ha estat, clara i senzillament, un èxit. En primer lloc, i gràcies als organitzadors, pel format reduït i casolà que ha generat un clima proper, un ambient molt agradable entre el públic. Combinar un espai cultural ple de lletres amb més lletres i sons és una iniciativa molt encertada.

I en segon lloc perquè l’actuació, el petit tast acústic del nou treball combinat amb peces dels altres dos discos del XavisS, ha tingut un notable alt entre els assistents. Acompanyat a la guitarra pel Miguel Zanón, productor del disc i músic més que consolidat, el XavisS ha regalat un cop més aquesta veu tan especial que el caracteritza, trencada a l’estil dels clàssics italians i profunda si pensem en JJ Cale o altres cantants que s’endinsen dins el cos de l’oient. 

Convertir temes com “No vull ser jo qui arribi tard” que al CD té molta més riquesa instrumental o “Pol” que en la versió original és un duet entre el XavisS i la Virginia del grup La Porta dels Somnis, no era tasca fàcil però s’ha aconseguit i amb uns resultats molt favorables.

Els assistents hem estat com a casa, hem notat el caliu de l’actuació i això és el més important. Ara el nou disc seguirà caminant amb més concerts (Girona, Mallorca, FNAC...) i més entrevistes als mitjans de comunicació (Barcelona, Reus, Tortosa...) i, esperem que surti bé, amb la possibilitat d’obrir fronteres i entrar a Itàlia. 

De moment toca gaudir del que ja hem viscut avui i esperar l’arribada del videoclip del tema que lidera aquest tercer treball discogràfic del Xaviss, la cançó “Pol”. 

Les fotos que acompanyen aquest escrit, i que podeu ampliar clicant sobre elles, són de la presentació d'avui. Les altres, les trobareu al meu Facebook. 

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -