EL JOC DE LA CADIRA

Si el somni d'algun dels lectors d'aquest blog és ser regidor sense haver de passar pel dur tramit d'aconseguir formar part de la llista del partit corresponent, fer la pre-campanya i campanya i passar els nervis del dia de les eleccions, que truqui a l'Ajuntament de Valls. Com ja sabeu l'alcaldessa Dolors Batalls ha dimitit i aquest dissabte serà proclamat nou alcalde de la capital de l'Alt Camp l'Albert Batet. Com Batalla marxa ha de pujar el següent de la llista de Convergència i Unió, la persona que ocupava el número 11 a la llista de CiU a les ultimes eleccions. Pel que sembla hi ha problemes. El número 11 no està predisposat a entrar al consistori perquè les seves responsabilitats professionals li ocupen massa temps. Si el número 11 no vol, hauria d'entrar la número 12 però, curiós, és la Cap d'Alcaldia de l'Ajuntament de Valls. Si la número 12 no pot o no vol li tocaria el torn al número 13 però, encara més curiós, fa uns mesos va aconseguir una plaça de tècnic de joventut al consistori vallenc. Si el número 13 no pot o no vol, passaríem a la número 14 però, coses de la vida, és del sector crític amb la fins ara alcaldessa. Vaja que CiU ho té pelut per aconseguir algú que pugui ocupar el lloc de regidor o regidora i per això proposo que us hi presenteu els qui vulgueu. Segur que us agafen sempre i quan no hagin parlat ja, amb allò de les presses i sense mirar, amb la dona de la neteja o amb el conserge municipal per tapar el forat. El joc de la cadira promet i caldrà veure qui és l'afortunat o afortunada que aconsegueix aquest seient especial, imantat com tots els seients municipals.
Ja em sembla estrambòtica la situació tot i que, per altra banda, no és única. Hi ha un municipi de costa, ara no recordo el nom, on hi ha dues regidores que són funcionaries de la casa i tres partits de govern que han anat col·locant a les places de tècnic a gent del partit. El problema serà, com en el cas de Valls o tants altres municipis com Tarragona o Reus, el dia que els partits que els han col·locat estiguin situats a l'altra banda, a l'oposició, perquè llavors aquestes persones passen dels despatxos a l'arxiu, de la lluentor del càrrec a la foscor i la indiferència. Crec que els partits es fan un mal favor si comencen a endollar a tort i a dret als seus perquè tot en aquest vida té un preu i cada acció la seva factura.

Comentaris

Anònim ha dit…
Bo, ras i contundent com sempre Sr. Ramírez
Anònim ha dit…
CAÇOTADES. COMUNIONS , BATETJOS ,APATS i VIATGES, ELS PRIMERS
SALUT
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Pilar. A vegades hi ha temes que te'ls posen en safata.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, BBC (Bodas, Banquetes y Comuniones). Això de la gastronomia té les seves virtuts sempre i quan siguis un dels convidats i no pas el primer plat. Crec que a Valls aquests dies hi pot haver una mica de canibalisme polític.
Anònim ha dit…
OSCAR

El próximo alcalde de Valls será Albert Batet, de 29 años, número tres de la lista de CiU, concejal de Urbanismo y Hacienda

La numero dos de la llisa de CiU , Carme Mansilla, quien ha renunciado a la sucesión para dedicarse al Consell Comarcal de l'Alt Camp, que preside.

PER DAL I PER BAIX

ELS JOC DE LES CADIRES O ELS LLOCS
QUE TENEN?
Jobove - Reus ha dit…
que mordaz que estas fet, hay la Batalla !!! (per cert el seu novio que diu de tot aixó a la seu central deuen estar confosos no ?)

salut
zel ha dit…
I la cadira, al final petarà...És que ha arribat un punt que penso sincerament que se polític hauria de ser un ofici, ben après i estudiat, opositat i currat, votat entre noms per mèrits i amb prou qualificació professional com per no fer nyaps, perquè, a veure, on veiem quines cartes tenen al seu currículum que els habilitin per fer la feina de polític bé? En fi, que és un lloc, on molts trepes poden anar pujant del no res i arribar a dalt...si en saben...d'enredar el personal!

Tonets!
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, no hi pensava en el número 2. Se m'havia passat, bona observació, "entre todos la mataron y ella sola se murió".
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria, ja ho has dit tot tu. Per què fer més consideracions.
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, has fet una gran definició del que hauria de ser una gran realitat. Els polítics haurien de tenir les capacitat per a ser-ho, si senyora. Haurien d'arribar al seu càrrec amb mèrits i no com passa ara. Comparteixo al 100 per 100 la teva lectura i em sumo a la reivindicació. Petonets!
Apa Noi ha dit…
oscar

son les 09.50 del mati ves a vuscar uns curros calens per l´esmorsar amb la compaya, que ja fa tems que no el fas

a i una rosa no estaria malament

salut i disfruta del moments vons de la vida , que el dolents venen sols i tocan els cooo....


salut
Oscar Ramírez ha dit…
Home xurros potser no, però uns crossanets de xocolata i un parell de pernil dolç, si que els aniré a buscar.
L'època de les porres ja arribarà, jejejeje. Bon diumenge!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS