ÉREM POCS I VA ARRIBAR EL MONJO

Geshe Lobsang Dhonden Rimpoché és un monjo tibetà que passa uns dies a Santes Creus i que ha dit: Podem afrontar la crisi entrenant la ment. Cal tenir present que tot està en moviment, res és estàtic, i que defugir la negativitat i mantenir-se en pau fomenta la creativitat. Cal entrenar la ment i creure que existeix la possibilitat de ser sempre feliç.

Home! érem pocs i ha arribat el Monjo a donar-nos lliçons per superar la crisi. La ment ben entrenada i la butxaca ben buida però a ell li és igual perquè viu en una comunitat que rep mil subvencions estatals i internacionals, una comunitat on la pobresa és la riquesa i que contrasta amb el nostre món on la pobresa és la mort i la riquesa és d'uns quants. Ja es podia haver dedicat a la relaxació i el silenci enlloc de venir a Santes Creus a rebatre les teories de Solbes i Zapatero. No sé pas com ens ho farem però de ben segur que només serem feliços mantenint el ritme de vida que ens hem imposat. Hi haurà algú que dirà que podríem viure com diu el monjo però segur que és un altre monjo. N'hi ha que no sé en quin món viuen.

Comentaris

Anònim ha dit…
PER rebatre les teories de Solbes i Zapatero A SANTES CREUS NO, TE D´ANAR AL DE POBLET , ENTRANT PEL PRIMER PÒRTICO D´ACCES A LA DRETA,I NO SORTIR

ABADIA

BONISIM

SALUT
Anònim ha dit…
Apa noi, el fet que siguis paranoic no vol dir que no t'estiguin buscant.
zel ha dit…
Vols dir que el monjo ha descobert res de nou? No t'entrenes tu cada matí per afrontar el repte de no gastar massa?

Petons!
Anònim ha dit…
rosa
mira el que dius, pero si em buscan avui sopo amb l´Alcalde,al costats dels ·HERMANISIMOS·
AU ROSA O FLOR PANSIDA
SALUT
Oscar Ramírez ha dit…
Ep, companys, amics, coneguts i nouvinguts, no us sulfureu. No cal que arribi la sang al riu, si us plau. Com diria el monjo, una mica de meditació i calma.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS