HE ESCRIT UN LLIBRE

Ha estat poca la gent que sabia en què he treballat aquests darrers mesos a banda de la feina habitual que fem com a empresa de comunicació i marketing amb la Mar i els nostres col·laboradors. Des del passat mes d'abril, moment en que em van fer l'encàrrec, i fins aquest mati, hE estat escrivint un llibre. No es tracta de cap novel·la, ni un recull de poesies, ni de les meves memòries. És un llibre històric que aviat veurà la llum i que m'ha aportat moltes coses positives. Els darrers cinc mesos els he dedicat a aquest projecte que ha estat un nou repte personal que he complert no sense molts esforços. Hi ha gent que agafa el teclat (la ploma) i s'hi posa sense problemes i llavors existim els qui som més porucs i menys atrevits i tenim més dificultats. Els primers mesos em van servir per convertir-me en un ratolí de biblioteques, hemeroteques i arxius. He estat a tots aquests indrets desenes i desenes de vegades. Primer calia aconseguir les dades i més tard convertir-les en lletres. Les visites a aquests equipaments culturals s'han complementat amb les més de cinquanta entrevistes que he fet a persones que són protagonistes d'aquest capítol històric convertit en llibre. M'he retrobat amb gent que feia temps que no veia i he conegut altres personatges que m'han captivat i ajudat en tot moment. El darrer mes i mig ha estat el de la creació de l'obra, el temps dedicat a escriure el llibre. Aquest matí he anat a l'oficina de l'editor a fer la part més fàcil, la maquetació de cada pàgina, la tria dels centenars de fotos fetes especialment per aquesta ocasió, l'intercanvi d'opinions amb els qui han de donar forma final al llibre. Ara, superat el repte, em sento molt orgullós de la feina feta. D'aquí a un mes i mig, a meitats del novembre, podreu veure el resultat, la criatura. En parlarem.

Comentaris

Albert ha dit…
BOnes, per el que intueixo, és un llibre històric amb toc local ?¿?¿...força interessant, ja ens explicaràs quina és la trama o exactament que ens expliques en aquesta aventura literària...ah per cert, et felicito , ja que poder escriure un llibre, deu ser una de les coses mes boniques, interessants que un pot fer...felicitats de nou....
Apa Noi ha dit…
Oscar

felicitats , podries fer cinc sentims de que va la historia local
com diu lÁlber
l´hiltoria es apasinat, si vols pasa pel el bloc meu tens un relat historic,seria curios que fosi la mateixa historia


salut
Anònim ha dit…
Sr. Ramírez, en un dia com avui, un dia especial per a vostè, prometo no ficar-me amb el Friki que m’ha precedit. Diuen que a la vida has de fer tres coses: plantar un arbre, tenir un fill i escriure un llibre. L'ordre no és el més important. Felicitats Sr. Ramírez i espero amb anhel que desvetlli aviat el nom del llibre i en puguem gaudir de la seva lectura.
Mon ha dit…
ei enhorabona..... va que ja tinc ganes de anar a la presentació....
Oscar Ramírez ha dit…
Ei, moltes gràcies a tots i totes. De moment no puc fer cap cèntim del llibre tot i que us avanço que és una part de la història de la ciutat de Tarragona interessant.
Quan tingui la portada, d'aquí a pocs díes, la penjo en un post i llavors ja ho sabreu.
Anònim ha dit…
Feliçitats amic meu i alleluia !! ha costat de parir aquest nadó teu pero l'ho has conseguit estic molt orgullosa ha valgut la pena per a tu i els que et coneixem.
petonets
chris
Oscar Ramírez ha dit…
jajajaja, Chris, que bo. Si ha costat de parir i molt pe`rò al final fins i tot serà guapa la criatura. Moltes gràcies per la paciencia i un petonas!
Marcel Aragonès. ha dit…
Amic Òscar, espero que en podem parlar ben aviat. Enhorabona per la feina.
Oscar Ramírez ha dit…
Marcel, moltes gràcies. Espero no decebre a ningú. He d'admetre que ha estat una tasca de recerca molt complicada però estic content amb el resultat obtingut.
Moltes gràcies pel suport! una abraçada!
Jesús M. Tibau ha dit…
felicitats per la feina feta
Unknown ha dit…
Felicitats, i si... editar un llibre te forces similituds amb el naixement d'un fill... o filla.

Enhorabona!
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús i Tondo, moltes gràcies als dos, de tot cor.
Anònim ha dit…
Occità
Et felicito de veritat. Jo tinc tot l'argument (o al menys això crec) al cap per escriure un conte, però ni hi ha manera de trobar el moment ni el temps per fer-ho.
Suposo que la situació personal i familiar de cadascú influeix molt. Però m'agradaria fer-te una pregunta. Dius que has estat a biblioteques, ... Pot ser no n'hi ha prou amb internet per la recerca d'informació? T'ho dic per que jo no tinc temps per anar a aquests llocs per horari de feina i temes familiars.
Repeteixo: moltes felicitats!
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Occità.

Depen de llibre que escriguis en tindràs prou amb la recerca a internet. En el meu cas i com calkia buscar documentació històrica i retalls de premsa, vaig recorrer a les hemeroteques i biblioteques. De que tracta el teu llibre? És tan sol un conte? Si és un conte, únicament, no et farà falta sortir a buscar res a fora. Ja m'ho diràs.

Moltes gràcies.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS