SÓC COM SÓC

Acabo de pujar l'estelada. Dic això perquè fa dies que la tenia penjada a la part inferior del blog i ara l'he ubicat al lloc que li toca. Els qui em coneixeu ja sabeu que no sóc cap persona pro-simbols, pro-països, pro-fronteres. Em considero més aviat un ciutadà del món, dels que pensen que a mitja vida cal reiniciar-la de nou i vendre-ho tot (deixar-ho) per cercar de nous horitzons diferents. Les meves arrels són a Catalunya i més concretament a Reus i Tarragona. Al primer lloc hi vaig neixer i al segon hi he crescut professionalment. Sempre he dit que sóc tarragoní d'adopció.
Tot i això no em considero un bon català perquè estaria disposat a deixar aquesta nació/comunitat/fragment de país fàcilment. Mentre la segueixi fruint, Catalunya serà el meu racó vital, el meu espai, l'arbre del qual en sóc fruit malgrat tot cau pel seu propi pes. Us diré com sóc en deu punts:

Esports: Sóc anti Barça, Espanyol i Madrid. M'estimo al Nàstic. Quan hi ha mundial de futbol vaig a favor d'Itàlia i Anglaterra. M'encanta Itàlia com a país i Anglaterra pel seu futbol.

Televisió: Sóc anti TV3 i pro Telecinco només per les notícies. Visca Ferran Monegal!

Política: Sóc anti PSC, ERC I IC-V. Sóc pro-CiU. En polítiques econòmiques confio en el PP.

Societat: Sóc pro-ciutadans catalans perquè ens tenen per res i som i fem molt en el conjunt de l'Estat.

Cultura: Sóc ciutadà del món. Qualsevol acte cultural nou m'enamora. Ara bé, on hi hagi l'Àliga de Tarragona... la resta que esperi.

Turisme: Sóc dels qui creuen que cal viatjar per tot el món però aprofitant la vellesa per descobrir el teu país i el teu estat. Tot allò nou val la pena. Si algun dia em perdo em trobareu o a Malta, a l'Alguer o a Castelmola (Sicilia).

Economia: Tinc la que tinc i abans en tenia més. Amb les esquerres hi perdo, per què?

Amics: Em quedo amb els d'aquí que ja sé com són. N'hi ha que ho eren però ja no formen part de la llista. Per tant, no són res, passat.

Nous Amics: Sóc molt obert a fer-ne. No m'importa si em parlen en castellà. Tot el contrari, com el parlo bé, és tot un plaer.

Amor: Sé del cert que sóc amb la persona que desitjava, la Mar, qui em sorpren cada dia més i millor.

Vicis: Fumo bastant i menjo molt bé. El tema alcohol (xupitos i copes després dels àpats) el porto més que dignament. La lectura és un oci que se'm nega per la feina i la feina és, ara que treballo lliurement, un oci imprescindible.

Fetes aquestes argumentacions, us penjo l'estelada virtual que heu vist a dalt i us anuncio que casa meva és plena d'aquests elements. Bona Diada!

Comentaris

Anònim ha dit…
oscar

fata la mainada , corent pel teu jardi

bona diada
Anònim ha dit…
una molt bona declaració d'intencions. Hi ha poca gent que es despulli amb tanta sinceritat i és d'agrair. Una salutació ben cordial en aquesta jornada.
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, no en tinc de mainada. M'agrada massa la llibertat i per això no hi ha petitons corrent pel jardí. Si algun dia em decideixo, adoptaré.
Molt bona diada amic!
Oscar Ramírez ha dit…
Peter, moltes gràcies. A mi no em fa res despilotar-me per dir allò que penso. Cadascú té els seus ideals i els seus principis. De fet, amb el que dic, no crec que hagi fet cap gran descobriment. Els qui em llegiu, ja sabeu com sóc. Una abraçada ben forta!
mossèn ha dit…
i no sou pro-ties bones ??? ... salut
Això ha estat bé Oscar, mostrar la teva manera de pensar, els teus ideals i principis, i d'alguna manera mostrar les teves simpatíes polítiques.
Vinga oscar una abraçada.
zel ha dit…
T'admiro per la sinceritat.
Coincidiríem en unes quantes coses, però no amb política, però, com que m'importen les persones, tant se val, el fons és el que m'importa. Bona diada, rei!
Oscar Ramírez ha dit…
Si Mossèn, m'ho havia deixat, sóc pro ties bones i pro-ties lletges també. jejejeje
Oscar Ramírez ha dit…
A mi Quim no em fa res dir com sóc i ja sé que moltes altres persones no ho farien. No he d'amagar res perquè ara puc parlar més lliurement. Tothom en aquest ofici té les seves tendencies.
En tot cas jo tinc uns principis i hi ha coses que mai faria com per exemple colocar familiars aprofitant el meu càrrec. Cas Terribes que m'ha decebut i m'ha caigut als peus. Una abraçada Quim.
Oscar Ramírez ha dit…
Zel, justament el que m'agrada en aquest món és la diversitat d'idees i opinions ja siguin socials, politiques, culturals...
Si tots fóssim igual, malament.
Gràcies per la teva aportació i molt bona diada!
Ostres oscar, lo de la Terribes no ho sabia, a qui a col.locat?.
De totes maneres, encara que no ho sembli a la vida política i a la pública, encara queda molta gent integra, sortosament
Oscar Ramírez ha dit…
Ha col·locat a la seva germana a Catalunya Ràdio. El curios del cas és que ho vaig llegir a l'e-noticies i a altres mitjans i ara, buscant a internet, no ho trobo per enlloc. Curiós, oi?
Anònim ha dit…
oscar i quim

Catalunya Ràdio ficha a la hermana de Terribas

E-moticias el confidencial del dia 8 de aquest mes
salut
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, moltes gràcies. He estat mirant i no ho he trobat i sabia que ho havien publicat.
Anònim ha dit…
no he tingut temps aquests dias d'entrar en el teu blog... no estic d'accord amb algunes ideas teves pero les respesto per aixo soms y serem amigs
un peto i acaba ya aquesta feina teva que fa molt tepms que no et vec el pel...
un abrazazo
christine
Oscar Ramírez ha dit…
Hola Christine, just en la diversitat de les persones hi ha els puns en comú. Per això és maco que tots pensem de maneres diferents.
Estic a punt d'acabar la feina que ja saps. Em queden molt pocs dies.
A veure si ens veiem força aviat.
Un petó!
Albert ha dit…
Oscar, està bé això de dir obertament els teus pensaments/ideals, però avegades queden al descobert una sèrie de criteris contradictoris.
Penjar una estelada i dir que s'es pro-pp (només en lo econòmic), és una forma egosïta de veure la vida, nomes trio el que m'interessa, i qui em dona més diners ?¿ el pp, doncs jo sóc del pp....buff, es com aquell nen que li pregunten , tu de quin quin de futbol ets ?¿? del madrid, pq?¿?¿ pq sempre guanya....
En aquesta vida un es compromet amb els simbols, amb tots el "ets i uts", pq jo si crec en els simbols, crec amb catalunya, crec amb les politiques socials de l'esquerra, i no crec en la demàgogia sistemàtica de la dreta...
Disculpa potser per ser directe, no vull molestar, es al meva humil opnio sobre el teu post....
Salutacions
Salut, Oscar.
Com pots comprendre no coincidim en algunes coses però confio en què coincidim en moltes més ;-)
Oscar Ramírez ha dit…
Albert, no has molestat ni molt menys. La teva opinió és molt ben rebuda, com totes les altres.
Entenc el què em dius però he de puntualitzar només una cosa. L'estelada, com ja havia dit dies enrere a un altre blog, la vaig penjar únicament en solidaritat a la meva dona, la Mar, que va iniciar al seu blog la campanya de l'estelada a la qual s'hi van sumar més de 100 blogs més. Jo no sóc pro-senyeres ni banderes i del PP únicament pel tema econòmic, que consti, jejeje. Gràcies pel comentari. Per cert, si mires al final del tot del meu blog, sota l'últim post que hi ha penjat, veuras que estic apuntat a l'associcació de blogs d'Anglaterra,França, Itàlia, Escòcia, Irlanda i fins i tot Israel. Sóc apatrida, sense nació ni bandera.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria. ja saps tu que si, que coincidim en moltes més coses. Una abraçada!
Anònim ha dit…
[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]microsoft financial software, [url=http://firgonbares.net/]all popular oem software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] kaspersky 7 keys adobe sound software
discount software review [url=http://firgonbares.net/]can i buy photoshop[/url] kaspersky internet security 2009 reviews
[url=http://firgonbares.net/]adobe photoshop album starter edition software[/url] buy software license
[url=http://firgonbares.net/]software reseller program[/url] nero 9 - install dts serial number
buy for photoshop [url=http://firgonbares.net/]microsoft software management[/b]

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS