SI VOLEU, EM PODEU VOTAR

El passat mes de maig un grup de joves blocaires can decidir crear els Cats, els premis populars de la Catosfera. Van crear diverses categories i la gent que entrava al blog dels Cats anava proposant blogs per cada apartat. Al final els més proposats han estat els nominats al premi en cadascuna de les seves seccions. S'intenta premiar el blog més original, el blog revelació, compromès, visual, divertit, carismàtic, reflexiu, literari, de divulgació, comunitari o polític. En el meu cas, aquest blog on sou ara està nominat en l'apartat de blog polític. La competència és molt dura perquè nomes hi ha tres candidats i de molt alta qualitat.
Si en teniu ganes i creieu que aquest espai anomenat Tot és possible es mereix el premi, nomes cal que feu clic sobre aquest enllaç. És el formulari per votar on se us demana que poseu el vostre nom, correu electrònic i que voteu ja sigui en cadascun dels apartats o en un de sol. Si us decidiu també us aconsello que voteu blogs que tots coneixem perquè són de les comarques de Tarragona. Hi veureu nominats al Té la Mà Maria, Tens un racó dalt del món, Ara Mateix (Zel), Així ho penso, Connexions from Tarragona, Waipueduca, La Garrofa de Mont-roig...
Jo ja els he votat a tots i espero que els premis Cats ens donin moltes alegries a tots nosaltres.

Comentaris

Unknown ha dit…
Jo ja ho he fet. Estic segura que les comarques de Tarragona que tenen una molt bona representació faran un bon paper. Sort a tu i a tots els altres...
Oscar Ramírez ha dit…
Ok, moltes gràcies. He rebut correus via interna que em diuen que també han apostat per aquest blog. A tots, moltes gràcies.
XeXu ha dit…
Hahaha, té pillat! Aquí fent-te propaganda... Bé, em presento, que potser no em coneixes de res... sóc un dels responsables de c@ts, i t'agraeixo la participació tan activa que has tingut. I trobo genial fer un post per promocionar-se, m'encanta, esperava que la gent ho fes, encara que no ho volíem proposar, però m'alegro que almenys algú participi amb moltes ganes de guanyar. Què hi hagi sort, i gràcies altre cop.
Oscar Ramírez ha dit…
Xexu, una mica més i em mates de l'ensurt, jajajaja. Gràcies per la vostra iniciativa. Crec que aquests premis o, millor dit, reconeixements, són molt importants per la gent que som cada dia a la blogosfera. Per a mi, aconseguir vots no és una manera de guanyar res però si veig que la gent em dóna el seu suport em sento molt més feliç. Ja sé que els meus competidors en l'apartat de política tenen molts més seguidors però no passa res. M'agrada la competencia dura. Gràcies de nou i enhorabona!.
Ja vaig veure el teu comentari. No puc dir que les competicions m'entusiasmin però vaig entrar i vaig votar (quina experiència ;-)
L'únic que em va sapiguer greu és que no em va deixar posar la meva adreça que acaba en .cat Vaig haver de posar un .org :-(
Salut!
Oscar Ramírez ha dit…
Doncs ja és la pera que un blog que convoca els premis cat no admeti el cat, jajajaja. Això si que és el "colmo". Salut Josep Maria!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS