DÉU ESTÀ D'OFERTA

L'Església Catòlica no acaba de tocar fons en el seu llindar de la incoherència. El grupuscle o secta més ben organitzat de tota la història, el mateix que predica allò que no creu tot mantenint grans palaus i riqueses, ha decidit fer un pas més en el seu ànim recaptatori destinat a engreixar les panxes dels seus alts directius celestials gràcies a l'esforç dels pobres d'ànima i butxaca. A partir d'aquest dilluns a la Catedral de Ribeirao Preto, a Brasil, els fidels podran pagar les seves almoines amb tarja de crèdit. Diuen que la petició ha arribat directament dels feligresos que, a milers i en ramat, han preguntat si es podia pagar amb la VISA i ells, l'església, en un intent d'alleugerir les inquietuds d'aquestes animes de Déu, han creat la formula que també s'utilitzarà en la celebració de bodes i batejos.
Els responsables de la iniciativa són els mateixos que, pensant en la creació de l'univers i el món, van proposar reduir la població de coloms de la ciutat tot utilitzant micos i falcons per eliminar-los. I pertanyen a la mateixa Església Catòlica que rebutja dràsticament l'us de mètodes anticonceptius i que inverteix cada any 80.000 euros en uns laboratoris que fabriquen la viagra i preservatius. És l'Església moderna que tots volien, la dels disbarats del segle XXI que ha intentat esborrar la de les aberracions de segles passats. Déu està d'oferta i ells no tenen preu, ni nom.

Comentaris

bajoqueta ha dit…
La que me falta per sentir...
Mon ha dit…
ostres,ostres,ostres....m'imagino l'escolanet o la beata que passa la safata preguntant: al comptat o a credit? amb una maquineta de pasar tarjetes....
Anònim ha dit…
I quin problema tens tu en què cobrin en tarjeta, en efectiu o com sigui? No hi veig motiu de crítica. Si hi ha gent que vol donar una almoïna i vol fer-ho en efectiu, en targeta o com sigui, doncs que ho faci. Si tu no vols, no ho facis però no cal que ho critiquis tant violentament i mesclant temes que no tenen res a veure. Només et falta sortir a cremar esglésies, noi!
Oscar Ramírez ha dit…
Bajoqueta, i les que ens esperen...
Oscar Ramírez ha dit…
bona imatge Mon, també m'ho imagino, jajajaja.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, jo mai cremaria una església. Jo les tancaria com a espais religiosos i les reconvertiria per altres usos. I crec que si ve al cas barrejar diverses coses per a recordar de quina fusta estan fets aquests impresentables que governen i gestionen els diners del ramat i tots aquells que han fet durant els segles de crims, abusos i violacions dels drets humans (llavors no es deia així però els efectes eren els mateixos que avui en dia).
Anònim ha dit…
Anònim el Oscar no ha fet una critica violenta i het passas una mica. Tota la gent amb sentit comú ja sabem lo que ha fet el Vaticano tots aquests segles. Si vols pots donar els teu diners llibertat per a tu i per els que no donaran ni 5centims...
Jobove - Reus ha dit…
renovarse o morir, la pela és la pela

cony de escarabats negres pudents !!!

salut
Anònim ha dit…
Ostres l'empresa mes antigua del món i la mes productiva per els seus associats ha de recorre al cobrament de les almoïnes amb tarja,aquests personatges que han jugat amb els sentiments i els calers de la gent tota la vida, ara quan veuen que la aixeta no porta tant aigua,han de treure tota l'artilleria pessada i anar a cobrar com sigui. El dia que tots els governs deixen de mantenir aquests personatges i tinguin que suar els calers que rebren llavors podrem parlar de una autentica religió de moment només ens quedarem en un autentic negoci, i molt productiu per alguns.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, gràcies per la defensa. Estic completament d'acord amb tu.
Tots sabem que han fet i que fan encara en molts casos. La gent té memòria.
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà, tu mateix ho dius. Renovar-se o morir...
Oscar Ramírez ha dit…
Capellanet, el teu comentari podria ser la continuació del meu post. M'agrada molt la teva argumentació i la comparteixo.
zel ha dit…
Tal dia com avui, dia del meu aniversari (gràcies, ja sé que em felicites de cor) renego d'aquesta esglèsia que és massa d'aquest món. Hi ha un missatge que em crida, el d'aquell Jesús que em venia la meva iaia, que no tenia res per a ell i tot per qui ho necessitava, aquell que va fotre els mercadres del temple al carrer. I missatges d'aquests, són molts qui els canten. Tret d'això, poques persones fan el que prediquen...Petons, Òscar!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS