GRÀCIES DE TOT COR


M'he quedat gratament sorprès. No esperava guanyar i ha estat així. Aquest diumenge s'ha fet públic el resultat dels Premis Cat, els premis populars de la catosfera. Els havien convocat mesos enrere els blocaires Boira, iruNa, XeXu, Carme, Jordi Casanovas, C@t i Vier. Es van crear uns guardons dividits en diferents temàtiques, fins a 13. Hi havia convocats el Premi Cats en les categories de blog Original, Revelació, Sentiment, Compromès, Visual, Imatges, Divertit, Carismàtic, Reflexiu, Literari, de Divulgació, Comunitari i Polític. En total es van proposar 273 blogs i els cinc més votats en cada categoria, en alguns casos han estat tres o sis, van arribar a la fase final on la gent ha tornat a votar. Les dades finals són aquestes.
Aquest blog, el Tot és possible, havia estat votat com a blog original, reflexiu i polític i al final va ser un dels finalistes en la categoria de blogs polítics. Els altres dos blogs que competien per aquest guardó eren el Bloc sense fulls del conegut periodista Saül Gordillo i el Itching Like Grass, del Dessmond.
Al final el resultat en el cas del premi Cats al Blog Polític ha estat el següent: Tot és possible 36 vots, Bloc sense fulls 20 vots i Itching Like Grass 13 vots. Estic molt agraït a tota la gent que ha votat aquest espai i ha fet possible aquest reconeixement que, per diversos motius, té un caire especial per a un servidor. També estic content que la Zel (Ara mateix) hagi guanyat el premi al Blog Compromès on els altres finalistes són coneguts aquí: Té la Mà Maria, Josep Maria Yago, Waipueduca i Tondo Rotondo. Per cert, Té la Mà Maria ha guanyat el premi al Blog Imatges i el Jesús Tibau ha estat el guanyador en l'apartat de Blog Literari.
Per cert, els blogs que més vots han rebut en global són Centpeus (41), Tot és possible (36) i Té la Mà Maria (36). Trobareu la llista de premiats, seccions i vots obtinguts a la web dels premis, en aquest enllaç. Enhorabona als organitzadors i sort en la futura segona edició.

Comentaris

moltes felicitats doncs!
Sergi ha dit…
Ja t'ho vaig dir jo, això és per la propaganda que et vas fer, hahaha. Moltes felicitats, el suport que has rebut ha estat aclaparador, ja ho veus.
Dessmond ha dit…
L'enhorabona!
Espero que això t'animi a seguir fent el blog amb la mateixa qualitat!. A gaudir-ho!
Enhorabona, Oscar. Una abraçada.
Jobove - Reus ha dit…
moltes felicitats paio !!!
ets tot un crac
Jesús M. Tibau ha dit…
les felicitats compartides són millors. Enhorabona
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies Illa, ets un monstre de persona!
Oscar Ramírez ha dit…
Xexu, ja saps que m'agrada publicitar el meu espai per a obrir-lo a noves opinions. La part de vendre ha estat fàcil, ve d'ofici. Moltes gràcies!
Oscar Ramírez ha dit…
Dessmond, moltes gràcies per les teves paraules i enhorabona per haver estat a la final que ja era tot un repte per a tots nosaltres.
Oscar Ramírez ha dit…
Josep Maria, gràcies i una abraçada molt forta!
Oscar Ramírez ha dit…
Té la Mà Maria, vosaltres si que sou uns cracs. Heu guanyat en una categoria, heu quedat segons en una altra i tercers en una altra. Sou els millors!
Oscar Ramírez ha dit…
Jesús, et dic el mateix i et dono la meva més gran enhorabona tot i que ahir, mirant els guanyadors de cada categoria, vaig mirar-me la de literarura en últim lloc perquè ja sabia que guanyaves tu. Era d'esperar, normal, la qualitat s'imposa i tots els finalistes ereu bons però en Tibau és en Tibau. Una abraçada!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS