04 de desembre 2008


Espanya, país dels nyaps. Catalunya, sucursal dels desproposits. Apa. som-hi!
El govern de Madrid vol implantar un tipus de braçalet multialarma per als maltractadors que millori la seguretat de les dones amenacades. Ho farà ara, quan s'ha demostrat el nyap.

L'atur és la principal preocupació del 75 per cent dels ciutadans espanyols, l'economia toca fons i el nivell de confiança dels habitants d'aquest país de pandereta és el més baix dels darrers anys.
Això passa ara, quan el govern socialista ja ha reconegut hi ha la crisi que abans negava.

La deflagració de gas de Gavà ja té la seva primera víctima, una dona de 60 anys. Perilla la vida de 17 persones més, ferides en aquest accident. Una fuita de gas natural és la causa més probable del sinistre. El dia anterior a l'accident, els tècnics no van trobar cap fuita (llegiu el vuitè paràgraf on diu la tarde del martes...).

La cirereta del pastís és l'acudit del Faro d'avui. Per extreure la coherència a un Diputat d'ERC primer caldria trobar-la. És la cua final de la vinyeta que podreu veure aquí.
Quin panorama tenim i quin desastre ens espera...

12 Responses so far.

 1. Albert says:

  Com si li poguessis treure molta coherència a la gent de CIU, uns volen ser catalanistes, independetistes i altres ministres d'espanya,...o la coherència que tenen el psc, molt dir que faran el millor per catalunya, i deprés voten tots afilerats els que mana ZP...encara que he de reconeixer que la gent d'ERc, el millor que podriem fer és oposició, ja que aquest govern no té cap sentit de país, el país que jo vull esclar.
  Salut i república.

 2. Apa Noi says:

  oscar
  falta ficar las CAFETERAS de la nuclears que un dia d`aquest, amb els probleme que tenen, sara el ultim SANT JOAN

  pd la foto es de les restes del Rei Jauma I.

 3. mossèn says:

  m'agrada, bonic !!! ... quina fresqueta !!! ... salut

 4. Salut Albert! bona lectura política tot i que no la compartim al cent per cent.

 5. Apa Noi, les cafeteres d'Ascó es mereixen un capítol a banda. Un llibre fins i tot.

 6. Mossèn, sempre tan sensual i precís.

 7. Anònim says:

  i seguirem amb el cul a l'aire molts mesos per culpa d'ells.

 8. Anònim, doncs llavors ens refredarem.

 9. Anònim says:

  el cul a l'aire fa temps que el tenim - pais de penderetes i paradoixes - no hi entenc res de res lo poc que havia apres ja no serveix, la politica, l'economia...no tinc ni ganes de sortir de casa ni d'encendre la tele. tot aixo hem deprimeix tan.
  quina solucion? la revolucio!!!
  Christine

 10. Christine, la revolució potser no però una mica de pressió al govern si que li hauriem de posar. Fer-nos sentir per a recordar-los que no estem dormint, que estem molt molestos i cabrejats amb ells.

 11. lol,so nice

 12. maicher says:

  It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
  nike shoes

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -