ENGRUNES


Engrunes és el nom d'un nou blog que he obert avui mateix. Es tracta d'un espai on hi aniré penjant articles d'opinió, reportatges i notícies que he anat publicant a diferents mitjans de comunicació escrits aquests darrers anys. Hi posaré columnes d'opinió que vaig fer per al gratuït Més Tarragona, reportatges publicats al Més Tarragona quan era un setmanari i de pagament, notícies redactades durant la meva època com a corresponsal del diari El Mundo, articles d'opinió per a diverses revistes i fotos meves relacionades sempre amb el món de la comunicació.

Fa temps que volia fer-ho i al final m'he decidit. Principalment és un espai molt particular però que vull compartir amb tots vosaltres. Els papers s'estripen o envelleixen i la xarxa sempre manté les paraules intactes i perdura en el temps. El primer document que hi he penjat és un reportatge sobre la visita de Dalí a la ciutat de Tarragona i he triat aquest document com a regal Enllaça dos blocaires que darrerament es dediquen a mostrar fotos antigues de la ciutat de Tarragona. Parlo de l'Apa Noi i de La casa de Pinel, dues persones que disposen d'un fons fotogràfic molt interessant.

Amb el naixement del blog Engrunes poso punt i final a un altre blog que vaig obrir fa un any i que no he pogut mantenir actualitzat. Desapareix el blog Entrevistes i en la mateixa adreça hi apareix l'Engrunes. Espero que us agradi. Podeu llegir els documents, ampliar-los, imprimir-los i fins i tot puntuar-los. Feu clic aquí per anar al nou blog.

Comentaris

Apa Noi ha dit…
mol bona idea espero que jugis be , es poden fer una mica de trampas, com fa el pinel
´
al joc

tens una sorpresa interesan al meu bloc

salut
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, jo no pretenc jugar a cap joc. Senzillament us he posat un repor interessant per a encetar un blog. Salutacions!

Bona sorpresa la del teu blog.
Apa Noi ha dit…
oscar
bon dia son 08 h del mati, ja li he portat a la dona un got de llet i una torrada amb oli al llit

Era una intentona lo del joc, per cert, les fotos tenen que dir coses o curioses, poden ser antigues o no, com per ejemple la que tens tu, si , te la baig pasar per e-mail
pd tens la portada del dia 30 de novenbre de 2000, busco la foto original que va sortir al DT.
Oscar Ramírez ha dit…
Bon dia Apa Noi.
Son les 14.02 i ja he assitit a una reunió molt pesada de la comunitat de veïns.
Encara no he esmorzat i ara dinaré.

El tema de la foto, la pots trobar a les hemeroteques i sabràs l'autor a qui li podràs demanar.
Bon cap de setmana.
zel ha dit…
Ja hi he anat...però sóc de costums, m'agrada aquest, maco! Com tenim el llibre?
Oscar Ramírez ha dit…
el llibre, a punt de caramel i sortirà passat reis, jejeje. ja ho espero.
Anònim ha dit…
i agree your idea ! very nice blog

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS