16 de desembre 2008


La violència té moltes cares , tantes com tipus de violències. A Itàlia la policia ha detingut 99 persones de cop en una operació anomenada Perseo i que havia estat elaborada a consciència els darrers mesos. Hi han participat 1.200 policies i els detinguts, tots a la Toscana i a Sicília, eren membres de la nova cúpula de la Cosa Nostra, la màfia siciliana i lacra de tots els italians conjuntament amb la Ndranghetta a Calàbria i la Camorra a Nàpols. Volien tornar a fer forta aquesta macro organització criminal però no ho han aconseguit.

A Paris s'han localitzat aquest matí cinc paquets de dinamita en uns grans magatzems. Els hi havien posat un grup terrorista afganès que pretenia crear el caos a la capital francesa. Aquest grup amenaça amb altres accions si França no retira les seves tropes d'Afganistan i de moment ja han aconseguit atemorir milers de persones que no caminen tranquil·les pels carrers de la ciutat més romàntica del món. Nicolas Sarkozy té ara la patata calenta a la seva teulada.

A l'Iraq, els pares del periodista que va llençar les dues sabates al president dels Estats Units han denunciat que el seu fill ha estat apallissat a la comissaria que té una mà i diverses costelles trencades, una hemorràgia interna i una ferida en un ull. El poble iraquià és al costat de Muntadar al Zeidi, el periodista, per l'odi que li tenen a George Bush, el president dels americans.Més que posar la pota, aquest jove es va condemnar a mort i allò que en pensi el poble serà tot el contrari que farà el govern per a evitar un conflicte diplomàtic per una agressió que milers de ciutadans de tot el món haguessin volgut protagonitzar.

Del nostre país no en parlaré en aquest post tot i que podria fer-ho sense problemes. Aquí, a la violència de genere, hi sumem la violència psicològica que ens provoca veure les notícies, escoltar-les per la ràdio o llegir-les als diaris en uns temps de crisi que promet ser llarga i dura. De l'escena de la sabata ja n'han fet un joc. Us deixo el link perquè jugueu i passeu una bona estona. Feu clic aquí.

8 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Interessant aquest joc. Tot s'ho inventen però ja podria ser real.

 2. Buon lavoro!!!
  Grazie!!!

 3. Anònim, si fosa real a BUsh ni li quedaria res intacte, jajajaja. Jo em conformo amb el joc anti-estres.

 4. David, grazie a te!

 5. la violència mai és la solució ni una resposta correcta. Sovint és més punyent un acudit. Pregunteu-li als del Jueves

 6. Totalment d'acord Jesús. Primer les paraules, els gestos, els dibuixos... les millors armes.

 7. I like your blog

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -