SALVATGES I VIOLENTS


La violència té moltes cares , tantes com tipus de violències. A Itàlia la policia ha detingut 99 persones de cop en una operació anomenada Perseo i que havia estat elaborada a consciència els darrers mesos. Hi han participat 1.200 policies i els detinguts, tots a la Toscana i a Sicília, eren membres de la nova cúpula de la Cosa Nostra, la màfia siciliana i lacra de tots els italians conjuntament amb la Ndranghetta a Calàbria i la Camorra a Nàpols. Volien tornar a fer forta aquesta macro organització criminal però no ho han aconseguit.

A Paris s'han localitzat aquest matí cinc paquets de dinamita en uns grans magatzems. Els hi havien posat un grup terrorista afganès que pretenia crear el caos a la capital francesa. Aquest grup amenaça amb altres accions si França no retira les seves tropes d'Afganistan i de moment ja han aconseguit atemorir milers de persones que no caminen tranquil·les pels carrers de la ciutat més romàntica del món. Nicolas Sarkozy té ara la patata calenta a la seva teulada.

A l'Iraq, els pares del periodista que va llençar les dues sabates al president dels Estats Units han denunciat que el seu fill ha estat apallissat a la comissaria que té una mà i diverses costelles trencades, una hemorràgia interna i una ferida en un ull. El poble iraquià és al costat de Muntadar al Zeidi, el periodista, per l'odi que li tenen a George Bush, el president dels americans.Més que posar la pota, aquest jove es va condemnar a mort i allò que en pensi el poble serà tot el contrari que farà el govern per a evitar un conflicte diplomàtic per una agressió que milers de ciutadans de tot el món haguessin volgut protagonitzar.

Del nostre país no en parlaré en aquest post tot i que podria fer-ho sense problemes. Aquí, a la violència de genere, hi sumem la violència psicològica que ens provoca veure les notícies, escoltar-les per la ràdio o llegir-les als diaris en uns temps de crisi que promet ser llarga i dura. De l'escena de la sabata ja n'han fet un joc. Us deixo el link perquè jugueu i passeu una bona estona. Feu clic aquí.

Comentaris

Anònim ha dit…
Interessant aquest joc. Tot s'ho inventen però ja podria ser real.
david santos ha dit…
Buon lavoro!!!
Grazie!!!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, si fosa real a BUsh ni li quedaria res intacte, jajajaja. Jo em conformo amb el joc anti-estres.
Oscar Ramírez ha dit…
David, grazie a te!
Jesús M. Tibau ha dit…
la violència mai és la solució ni una resposta correcta. Sovint és més punyent un acudit. Pregunteu-li als del Jueves
Oscar Ramírez ha dit…
Totalment d'acord Jesús. Primer les paraules, els gestos, els dibuixos... les millors armes.
Anònim ha dit…
I like your blog

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS