12 d’agost 2009


Amb un estiu avorrit, ple d'absurditats i nous mitjans online que llueixen més per la ridiculesa dels seus articulistes i per l'afany d'incorporar al sistema periodístic el "copiar-pegar", sort en tenim de les reposicions d'espais que ens fan viatjar com Callejeros de la Cuatro o Españoles en el mundo de TVE. Si haguéssim de viure de les "pastarades" que ens ofereixen la resta de canals (deixem a banda la qualitat del programa de vins de Canal 33 que ja ens han fet avorrir fruit de les vacances dels cervells pensants de l'autonòmica) ja seriem morts com a polls.
Aquesta tele és un "cagarro" però molt em temo que la que ens arribarà, en forma de TDT, ens portarà encara més excrements per les nostres vistes ja adulterades de fems en format televisiu. Mare de Déu, que ens agafin confessats!

Per acabar: abans d'obrir nous diaris online, de qualsevol manera, us podeu dedicar a altres facetes menys vistoses i més transparents. I busqueu a columnistes o periodistes diferents però no us repetiu com l'all, si us plau. Allò que teniem ja ens serveix amb els seus defectes i les seves virtuts.

4 Responses so far.

 1. zel says:

  Jejeje, la foto és bona...Jo no sóc gaire de tele, però aquest estiu m'he fet un tip de veure documentals i el canal 33, poca cosa més!
  Una abraçada! Que xula la plantilla, d'on les treus?

 2. Estic força d'acord amb el eu post.

  Per cert, fa dies que intento afegir-te a la meva tria de blocs (jo faig serveir una eina que es diu Feevy) i sempre em dóna error. Miraré a veure com ho puc arrglar, perquè la veritat és que et vaig seguint força.

  A10

 3. Zel,ja som dos adictes al C33, jeje. La plantilla està modificada per mi. Les busco a diferents llocs i les faig quasi a mida.
  Prova al btemplates

 4. Jaume no et sé dir com fer-ho perquè en aquest tema no hi estic massa posat i no sé que és el Feevy. Jo també et llegeixo sovint tot i que no deixi comentaris. Salut!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -