24 d’agost 2009


Al Ministre de Treball, Celestino Corbacho, li hem de donar un 10. Encara millor, una matricula d'honor. Entra en aquesta secció d'il·luminats per haver dit una veritat més gran que les mentides de Zapatero (i mira que són grosses). Corbacho ha tancat la boca als bancs i caixes que ara es permeten el luxe de donar consells als ciutadans a qui acusen d'haver malgastat en temps de bonança. Les acusacions les fan els mateixos bancs i caixes que ara mamen de l'estat amb les ajudes que els han donat i que enlloc de destinar a les pimes, es guarden per generar més ingressos particulars per a les seves arques. Bé, el Ministre Corbacho els ha dit tot això:

"Ya que desde el sector financiero se dan tantos consejos al sector laboral, voy a recordarle una cosa: que es el culpable de la situación del ladrillo. La inflación del sector inmobiliario, quien la amparó, quien la promovió fue el sector financiero"

"No se hubiese construido tanto en España si las hipotecas no se hubiesen dado al 120% del valor de tasación del inmueble y si no se hubiesen dado créditos para la adquisición de solares con tanta facilidad"

"No estaríamos aquí si no hubiera habido un modelo de avaricia financiera como el que hemos tenido"

Bravo pel Ministre Corbacho. Ara estic molt més tranquil. Entre tota la ferralla del govern de Zapatero podem salvar de la crema a un Ministre. Ja em sembla bé.

6 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Fa goig de sentir aixo d´un ministre ¿no?.
  Em faria trempar mes si ho hagues dit abans de que el govern al que pertany dones diners publics als que ara critica.

  Anims a tots, Oscar!.

 2. Totalment d'acord, moltes gràcies.

 3. Anònim says:

  ya era hora que alguien les metiese caña a los bancos y cajas. Viven de nosotros y cuando mas lo necesitamos nos cierran el grifo. Que les den a todos los banqueros!

 4. Anònim, hay una frase que dice: los bancos son aquellos que cuando hace sol te prestan un paraguas y cuando llueve te lo roban para que te mueras ahogado. Creo que la frase lo dice todo y conste que la comparto al cien por cien.
  También comparto tu comentario, que les den a los bancos y cajas.

 5. Apa Noi says:

  sols son paraules, valentes, si
  pero torno a dir son paraules, i els FETS QUE?

 6. Apa Noi, FACTA NO VERBA

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -