CARTA AL MICHAEL

Sr. Michael O'Leary, director general de Ryanair i sonat major del Regne (del Regne Unit):

El motiu d'aquesta carta és agrair-li la seva decisió d'alliberar-nos dels seriosos dubtes que ens suposava arribar a l'aeroport de Reus amb la possibilitat de viatjar, a un preu sovint de conya i de riure, a mitja Europa. Aquest caos intern que ens envaïa constantment s'esvairà del tot, o en gran part, gràcies a la seva decisió de suspendre 14 dels 24 vols que la seva companyia feia sortir des de la capital del Baix Camp.
Em sap greu que entre els vols que ha decidit suprimir hi hagi tots els que jo volia gaudir però ja sé que mai es pot acontentar a tothom i de ben segur que altres ciutadans, sobretot els del seu país més acostumats a mantenir al limit el fetge, també li estaran maleint els ossos mentre uns altres, pocs, iniciaran la campanya per aconseguir que li entreguin el Nobel de la Pau.
Adéu al vol Reus-L'Alguer, Reus-Liverpool, Reus-Glasgow, Reus-Santiago de Compostela o Reus-Londres-Luton. Adéu a tantes previsions fetes en família per marxar un cap de setmana i tot gràcies a vostè. Però no passa res, sempre ens quedarà París que segueix a la llista de vols no eliminats.
La seva excusa afirmant que, malgrat tot, enguany s'ha doblat el nombre de passatgers que han passat per l'aeroport de Reus no em serveix, ho sento. Hi ha hagut increments en tots els sentits i especialment en l'apartat econòmic. La Diputació de Tarragona, amb els diners de tots nosaltres, ha anat donant-li més pasta i vostè ens ho ha pagat tancant l'aixeta tot quedant-se les peles. Proposo a la Diputació de Tarragona que, amb el permís de tots els qui hem pagat les subvencions a Ryanair, destini una partida pressupostària a portar-los al psicòleg i espero que, en un futur no massa llunyà, estigui més seré i menys sonat. Recordi que, tot és possible.
Adéu Michael, amb confiança com a persona que t'ha hagut d'aguantar unes quantes rodes de premsa i animalades.

Comentaris

La Familia Menta ha dit…
Ostres, no m'havia assabentat de la notícia. Jo sóc usuària habitual de l'aeroport de Reus, i la veritat és que em sento defraudada. No van ampliar fa no res la quantitat de destins als quals es podia arribar des de Reus? Ara no entenc a què ve que s'ho repensen i que ho treguen... Sobretot, tenint en compte com dius tu, que els han donat subvencions...
Anònim ha dit…
Els maleducats mai prometen res que facin realitat, sempre menteixen.
Oscar Ramírez ha dit…
Myriam, ni tu ni jo ho entenem. De fet ningú ho pot entendre perquè és surrealista del tot. Ja han ´rebut més subvencions i ja s'han rentat les mans. Tipic dels caradures.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, els maleducats i els sonats viuen del fum que venen i en aquest cas el director general de Ryanair va portar-se bé els priemrs anys i aquests darrers mesos s'ha trastocat del tot prometen allò que no podia donar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS