ELS XORIÇOS NO NECESSITEN PASSAPORT


Fèlix Billet, el xoriço del Palau, s'ha quedat sense passaport. Aquest dilluns i després de declarar davant del jutge, acompanyat del seu inseparable company de delictes Jordi Montull, Billet ha hagut d'entregar aquest document que el priva d'escapar-se a una part dels països del món. Fugir, el que es diu fugir, podrà fugir igualment a tots aquells indrets on no cal el passaport per entrar i, que jo sàpiga, no són pocs.
Segons les primeres informacions publicades un cop s'ha acabat la visita dels dos "fills de Revilla" al jutjat, sembla que els dos s'han negat a parlar de temes importants com les aportacions realitzades a fundacions de caire polític, el desviament de 2,3 milions d'euros en bitllets de 500 o l'import total del seu espoli a les arques del Palau.
De moment també hem de criticar al jutge que porta el cas, Juli Solaz, per desestimar dues peticions molt importants: que els dos xoriçillos Billet i Montull ingressessin a presó i que la Diputació de Barcelona pugues exercir d'acció popular en aquest procés judicial.
No vull malpensar però comença a fer pudor, no tanta com la que desprenen els dos acusats, però poc li falta.

Comentaris

Mon ha dit…
realment un parell de xoriços indigestos. Quins temps aquells en que els lladres robaven als rics per donar-ho als pobres!!!
Anònim ha dit…
amb en Millet, no hi ha un pam de net. Amb en Millet, tots al cauet, amb en Millet, allò que fa no hi ha dret. Millet, Millet, a la presó per porquet.
Oscar Ramírez ha dit…
Món, els temps de Robin Hood o de Curro Jiménez, que bons, si senyor.
Avui en dia ja no hi ha lladres "de guante blanco" o defensors dels pobres. Avui en dia hi ha xoriçets que deixen la seva empremta i que fan que els rics siguin més rics i els pobres s'ho mirin.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, molt bona rima. A veure si en Millet va a la presó i s'aprima, a veure si... jejeje no en sé de rimar.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS