UN, DOS, TRES ... TOTS A RIURE


Més val riure que no pas plorar. La notícia política de reflexió de cap de setmana és l'acord assolit entre el PNV, CC i el PSOE per aprovar els pressupostos generals de l'Estat. Zapatero està un cop més de sort i tindrà vots suficients per acabar de rematar-nos a tots amb les seves mesures estupides i les propostes sodomitzants com l'increment de l'IVA.

Oi que no sóc l'únic que pensa el mateix un cop s'han llegit les sigles dels partits que ajudaran als socialistes? Oi que és del tot surrealista que el PNV digui SI al pacte del PSOE?

El mateix partit que els va sodomitzar, casant-se amb la més lletja del ball, el PP, a les darreres eleccions autonòmiques i posant-los a l'oposició, els ha demanat ajuda i ells han cedit. Increible, sense paraules.

O som massa rucs per entendre-ho o ells s'han pensat que la política és un joc per passar l'estona i guanyar diners. No hi ha segones lectures. No ens cap cal tecnocrata ni expert o socioleg per dibuixar-nos una explicació. Hi ha la A i la B i al meu poble, quan et donen pel sac, s'ha acabat.

El PNV ha decebut a milers dels seus votants i, ara si, s'ha condemnat a l'oposició uns quants anys més.

Comentaris

DAVI D K. ha dit…
Tot és un preu Òscar. Ja veuràs com el rendiment dels nacionalistes bascos serà nul amb amb aquest canvi de cartes. No saben què es fan ni que duen entre mans.
Francisco Díaz ha dit…
El trio lalala aprobaran los presupuestos y de paso se condenaran a perder sus elecciones locales y autonomicas. Tiempo al tiempo.
Por cierto, el traductor que has puesto funciona mu bien. Felicidades por tu web.
Oscar Ramírez ha dit…
David K, és cert. Tot té un preu i tot passa factura. En política molt més. No saben que fan i tampoc sabran que fer quan quedin del tot desmuntats a les urnes. Temps al temps. Salutacions!
Oscar Ramírez ha dit…
Francisco Díaz, muchas gracias por el comentario y por lo del traductor del Google. Creo que es uno de los grandes inventos de la historia.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS