CERVELL PETIT, IDEES DE BOMBER

Els nordamericans no em deixen de sorprendre per la seva visió equivocada del món i les idees que sovint aporten i que són indignes per a qualsevol esser humà que raoni amb una certa normalitat. Ara fa tres decades es va importar als Estats Units un hàbit inhumà practicat amb constància i orgull a Austràlia des de sempre, el llençament de nans (persones enanes).
Aquesta pràctica es va prohibir a final dels vuitanta però ara un congressista de Florida proposa que es torni a permetre argumentant que els nans no tenen feina i més val que es puguin tornar a llençar, com si fossin un objecte, per donar-los treball i evitar que estiguin a l'atur.

Aquest il·luminat ha arribat doncs a la conclusió que les persones amb problemes de creixement i estatura mínima no poden treballar de res més que de paquet inanimat que hom es carrega a l'espatlla i llença com més lluny millor.

Podeu llegir la noticia sencera en aquest enllaç. Un cop llegida cal reflexionar de manera individual però també en conjunt. Perquè són aquestes postures proposades per anormals com el congressista nordamericà i recolzades per milers de ciutadans d'aquest país les que han portat al nostre planeta i a la nostra societat a les cotes de pobresa intel·lectual i de degradació humana que estem vivint i patint.

Proposo de pas que, mentre no es debat al senat la proposta d'aquest impresentable, fem proves amb ell i el llençem per un penyasegat d'aquells que no tenen final. Si se'n surt, que torni a la cambra on va ser escollit i plantegi de nou la proposta.
A la foto que acompanya el post, imatge del possible cervell del polític esmentat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA