Header Ads

CARTA REAL. AIXÍ ÉS LA CRISI.

Em dic Manel i sóc treballador autònom però ara tanco l’empresa pels deutes que tinc. No puc pagar als meus proveïdors perquè a mi tampoc em paguen. Fa mesos que em deuen més de 20.000 euros i no tinc cap línia de descompte i els bancs no em donen crèdit malgrat no els dec res. Els diners me’ls deuen tres ajuntaments de la zona.

Abans cobrava a 90 dies i ara no cobro ni a 300. Fa que em deuen els diners més d’un any i ja m’han dit que no poden pagar-me ni saben quan podran solucionar el deute. Gràcies a ells tanco la meva empresa i envio a l’atur a tres persones que ja no puc mantenir. Els darrers mesos els he pagat la nòmina gràcies a uns diners que tenia arraconats feia anys d’una herència familiar.
Aquest missatge me l’ha enviat aquest matí al correu una persona que, com podeu comprovar, és a les últimes. Li deuen diners i no pot pagar i d’aquesta manera continua el cicle que acaba amb l’empresa tancada i més gent a les llistes de l’atur.
Mentre passa això, les administracions segueixen reconeixen els seus forats que són fruit del mal cap i mala gestió dels darrers anys. Però tot i que sabem quin és el pecat i qui és el pecador, en aquest país no dimiteix ningú i cap dels responsables serà jutjat ni condemnat per un delicte que es podria dir, sense problemes, malversació de diners públics per incompetència.
Amb la tecnologia de Blogger.