BONS PROPÒSITS



De cara al 2013 no en tinc masses però els que tinc són ben clars. Publicar aquest mes de gener que estem a punt d’encetar el meu llibre “Agricultura Mental”, obra que per cert ha donat un gir radical patint canvis importants amb textos nous i eliminant-ne d’altres.

I seguir una altra obra que tenia iniciada i penjada fa uns dos anys, llibre que els meus amics em diuen que acabi i publiqui perquè serà interessant. I, òbviament, treballar perquè treballar dignifica i estimar als qui tinc més a prop. Això d’estimar és fàcil quan dónes i reps. 

I riure, riure molt. Perquè o ens prenem la vida tal com ve o això es converteix en un drama i els drames ja venen sols. 

Tanco aquest any amb la consciencia ben neta i les mans buides perquè estant pendents de rebre moltes abraçades que encara no tenen nom. I el tanco amb el cap ben alt, mirant al davant, recte i amb l’esperança que allò que busco i espero arribarà. 

Molt bon any a tots i totes.

Comentaris

jomateixa ha dit…
Molt Bon Any per a tu també!!
Magnolia. ha dit…

jo sempre que començe un any nou dic el mateix i de vegades ja coses que pasesn per alt pero lo que si poden esperar tota la gent que estimo es que jo els pago amb la mateixa moneda per que jo soc molt amiga de la meva gent i tot que pot ser no o demostri quan estimo es de veritat feliç any 2013 petons a tot hom
Xavi Martí ha dit…
amic meu això de les mans buides és bo perquè tu les buides cada dia per tornar-les a omplir i ara, ja fa temps, amb la mateixa persona amb qui feu una parella de primera. Segueix regalant amor i abraçades que en saps molt. I viu com tu saps! No t'aturis mai!
Bon any.
Anònim ha dit…
Que el amor te siga inundando la cara con ese brillo que tiene desde hace tiempo. Te mereces lo mejor.

J.L

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS