PER UNS QUANTS, ANEM ENRERE

Toca parlar de la voluntat d'uns quants reusencs intolerants amb uns altres reusencs, pel que sembla molts més que els primers, que volen imposar la seva sense parlar ni arribar a acords. M'explico millor. Un grup de veïns de la Plaça Llibertat de Reus van lliurar 250 signatures a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) tot exigint que no es facin concerts ni actes nocturns per la festa major en aquest espai emblemàtic i argumentant que ells tenen dret al descans. Van presentar aquestes signatures passant de la opinió de la resta d'habitants de la zona (la Plaça Llibertat és molt gran i hi viu molta gent) i sent del tot egoistes perquè queda clar que, si els concerts no es fan en aquesta plaça es faran en una altra plaça on també hi viu gent que "té el dret a descansar". Penso que aquestes persones cauen molt baix perquè l'únic que fan es demostrar que no s'estimen la seva festa major ni als seus conciutadans que haurien d'acceptar el que ells no volen. La festa major és el moment més àlgid de convivència a qualsevol municipi i ja se sap que algun dia hi ha concerts i cal aguantar perquè forma part del joc democràtic, del "viu i deixa viure". Per aquesta regla de tres, que tots els veïns de tots els barris i zones de Reus presentin signatures com les que han presentat els de la Plaça Llibertat. Per aquesta regla de tres, si tots son com ells, no hi haurà festa major de Reus. Malgrat tot, hi ha un jove que s'autodefineix com a "devot de Reus i de la seva festa major", el Carles Borja, que recull inquietuds i opinions de reusencs i gent d'altres indrets favorables als concerts a la Plaça Llibertat. Ho fa mitjançant un blog i més endavant farà també una recollida de signatures. Des d'aquí, Carles, tens tot el meu suport i la meva signatura quan toqui i on diguis. Tot sigui per la festa major i per la tolerància i diàleg que cal tenir cada cop que un pensa en els altres. Podeu visitar el blog del Carles clicant sobre aquesta adreça: http://llibertatdereus.blogspot.com/

Comentaris

Unknown ha dit…
En Carles Borja és una d'aquelles persones inquietes i intel.ligent que de ben segur aconseguirà el que es proposa: fer front a aquest civisme incívic d'aparador que tant captiva els nostres polítics.
Oscar Ramírez ha dit…
Així m'ho sembla a mi. El que no és lògic son aquestes actituts d'alguns personatges intransigents, intolerants, que es pensen que la seva opinió és única i les altres no valen. Espero que el Carles guanyi aquesta batalla.
Anònim ha dit…
Hola, sóc el Carles. Moltes gràcies però si em permets un petit detall, no he de ser jo qui guanyi la batalla, en tot cas qui l'ha de guanyar és el sentit comú i en última instància Reus.
Oscar Ramírez ha dit…
Si senyor, tens tota la raó. Ha de guanyar Reus i el sentit comú però algú ha de liderar la gent que vol el que tu també vols i que jo vull. Algú ha de fer sentir la veu de la majoria. Estic amb tu. Endavant!
Unknown ha dit…
Salut Carles!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS