YAHOO REBUTJA MICROSOFT

Yahoo i Microsoft no s'entendran. Ho acabo de llegir. La oferta que la companyia de Bill Gates havia fet sobre la multinacional de missatgeria electrònica no és suficient. Microsoft oferia a Yahoo 44.600 milions de dòlars i pagava cada acció a 31 dolars. Segons els responsables de Yahoo, la xifra oferta per Microsoft infravalora el valor real de la companyia. A mi ja em sembla bé aquesta argumentació. De fet si me la fessin a mi tampoc l'acceptaria. Aquesta tarda he trucat a Microsoft i he dit a la operadora: passi'm amb el Bill que li vull vendre el meu blog per 44.600 milions de dòlars. I quan estaven a punt de passar-me'l he penjat perquè m'ho he repensat. No es tracta de diners. És, senzillament, que el meu blog no té preu. Ja sé que tot en aquesta vida té un preu però el meu blog no. No és un problema de diners, Bill, és un problema de dignitat. I ja aviso a Gates que si ara llença sobre el meu blog una OPA hostil jo li llençaré un APA!!! encara més hostil.

Comentaris

Unknown ha dit…
Ara que dius això del preu dels blogs, remenant, vaig trobar el típic enllaç on et fan un càlcul del preu del blog. Ës una mica folclòric i a més no crec que ningú el comprés però vaja, te la seva gràcia i m'ho vaig penjar...

Pobre Gates, segur que podrà dormir?
Oscar Ramírez ha dit…
Ja sé quin enllaç vols dir però com estava en dòlars el vaig obviar. No puc amb els americans. Ni amb les persones ni amb allò que fan i que defensen. En Gates dormirà igual de bé. Segur.
mossèn ha dit…
per calers ... vendria, fins i tot, el meu tressor més preciat ... sí, els meus gallumbos del diumenge ... salut
Unknown ha dit…
Si, segur que dorm bé i ben acompanyat, l'home. Com en Sarkozy.
Vaja, home, passam el telèfon que li faré un truc.
Mon ha dit…
Oscar el teu blog no te preu...! no ens facis aquest lleig mai ei!.. Salutacions (jo tampoc em vendria la garrofa, i això que les paguen be ara, jajaja)
Oscar Ramírez ha dit…
No Mossèn, allò més preuat no ho vengui mai encara que siguin els gallumbos!
Tondo, no em parlis de Sarkozy que em posso com una moto. En Gates dorm bé segur i suposo que en bona companyia però no pas pels seus atractius fisics.
Josep Maria. Vaig llençar el paper on el tenia apuntat però si vols saber el seu telèfon l'aconseguiras trucant al 11888 i segur que un dels peluchos de Telefonica te'l dona.
Mon tu tens sort que el teu blog cotitza a la borsa. Perquè, les garrofes hi cotitzen, oi? jejejeje
doncs què vols que et digui... a mi si em foten aquest dineram damunt de la taula a canvi de vendre'ls el meu bloq, t'asseguro que els venc el bloq en menys d'una milionessima de micromilesima de segon. dis-me venut, però crec que el 99,95% de la gent faria lo mateix que jo, tot i que després diguin lo contrari davant la impossibilitat de que passi...
Waipu Joan ha dit…
ara el negoci està en el mercadeig d'internet, no en les maquinetes... I el Gates, que de llarg ho és una estona, doncs ja se sap...
Oscar Ramírez ha dit…
L'Illa: ets un monstre de blocaire però mai posis preu al teu espai particular. És un consell d'amic. Allò que és propi, particular, mai té preu. Salutacions!!!
Waipu, tens moltissima raó. Estic molt d'acord però suposo que coincidiras amb mi que això és ben trist.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS