NOU FORMAT DIGITAL

Els qui llegim cada dia el Diari de Tarragona en la seva edició digital hem d'estar contents pels canvis efectuats aquesta setmana. Els responsables d'aquest mitjà saben que cada dia entren a la seva web centenars de persones i al final, més val tard que mai, han fet una nova maquetació d'aquesta edició on line. A primer cop d'ull es veu molt més neta i es fa molt més fàcil llegir les notícies que, per cert, són més nombroses i estan molt més actualitzades. Tenen encara pendent com a assignatura a resoldre la secció de la hemeroteca però em diuen que aviat estarà a ple funcionament. Per cert, amb la nova edició online del Diari és possible mirar sense problemes seccions interessants com la Revista o Panorama. Enhorabona als responsables del Diari per decidir-se a fer els canvis. Ja sabeu que a la columna dreta d'aquest blog hi ha la secció Informa't amb els links a tota la premsa local, nacional, estatal i internacional a més d'una llarga llista d'enllaços amb emissores de ràdio i televisions d'arreu del món.

Comentaris

*MaRiA* ha dit…
L'única pega que li he trobat és que en obrir la pàgina, li ha costat molt... Però sí, és un bon treball, més actual a les tecnologies d'avui en dia, més ampli que abans i molt més dividit!
marc ha dit…
ja era hora que es posessin al dia perquè la veritat es que feia molta peresa navegar per la versió anterior.
zel ha dit…
Ja l'he ben llegit i em fa il.lusió, perquè entre nosaltros no sabem res d'allò quotidià a Lleida, o Tarragona (Barcelona sempre surt...)
Us he sentit a prop...
Oscar Ramírez ha dit…
Maria, avui ja va normal. Ahir si que és cert que anava una mica lent al carregar la portada però la navegació era ràpida.

Marc, és cert. Fins ara era avorrit navegar perquè no hi havia massa actualitzacions. Ara ho porten molt millor.

Zel, moltes gràcies pel comentari. És el que té això del món virtual, dos clics i vas de punta a punta de país, jejejeje. Cal apostar per la premsa local de sempre i si uns mirem els diaris de les altres comarques molt millor. Aixi sabem una mica de tot.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS