SENTIMENTS EN VENDA

Ho hem vist i llegit a les notícies del Yahoo. Es diu Ian Usher, és anglès, té 44 anys i viu a Austràlia. Cansat de la seva vida i amb un fracàs sentimental recent, ha decidit posar a subhasta la seva casa i als amics per iniciar una nova vida. Diu que qui li pagui més diners s'ho quedarà tot i ell se'n anirà amb el seu passaport, la cartera i la roba que porti a sobre. La resta de coses materials i sentimentals se les queda el comprador que, de moment i ja rebudes més de quaranta ofertes, és una persona que li ha ofert per tot el paquet 650.000 dòlars australians que són uns 600.000 dòlars americans. A més, com a remat final, el guanyador també es queda amb la feina d'aquest anglès que treballa en una botiga de catifes.

Analitzar aquesta noticia és fàcil per les persones que tenim uns altres valors a la vida i per tots aquells que disposem d'un esperit de superació digne. Vendre la teva vida per internet ja és prou lamentable però posar dins aquesta herència als amics ja és del tot insultant. Quan un vol canviar de casa ven la que té i en compra una altra. Si un trenca amb la seva parella en busca una altra o es queda sol. Quan no suportes als amics també els pots canviar, no hi ha res que duri cent anys i que sigui etern. La vida són cicles en els quals vius envoltat de personatges que hi entren amb més o menys força però que no cal que hi restin per sempre, com les parelles. Si algú et molesta o t'incomoda, li rescindeixes el contracte sentimental, així de fàcil. Tot és possible i també començar una nova vida sense haver de recórrer a aquestes mesures mediàtiques, tristes i lamentables. Aquest anglès que ho subhasta tot s'hauria de quedar sol per sempre.

Comentaris

Anònim ha dit…
si vol canviar de vida i ho regala tot, que se'n vagi a una illa deserta i ens deixi en pau als altres.
Oscar Ramírez ha dit…
bona proposra Peter. La comparteixo bastant però crec que les illes solitàries han de ser per a persones que s'ho mereixin més. El podem ubicar en una caseta de fusta sobre un arbre.
mossèn ha dit…
jo poso en venda el meu poc ... xarot ??? ... salut
Oscar Ramírez ha dit…
segur que li paguen bé perquè tot allò seu té un valor incalculable, jejejeje.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS