ÀUSTRIA: JUSTÍCIA INJUSTA


Amb voluntat tot és possible, sempre ho he pensat. Amb voluntat es poden canviar moltes coses i fins i tot les lleis. Si no hi ha aquesta voluntat, ni ganes ni allò que s'ha de tenir quan es parla de justícia, mà dreta i coratge, tot segueix igual i la mateixa justícia acaba decebent i sent injusta. Dic tot això perquè considero indignant que Josef Fritzl, el popular "monstre d'Amstetten" sigui jutjat sabent que, com a molt, li poden caure 15 anys de presó. A Àustria les penes no es poden acumular i com és acusat de quatre delictes diferents només podrà pagar pel que tingui la pena més alta. Si es demostrés l'acusació d'homicidi li podria caure la cadena perpetua però, coses de la vida, és el que menys poden demostrar perquè mai han trobat el cos del fill que ell li va fer a la seva pròpia filla cos i tampoc hi ha proves. Els polítics i jutges austríacs han tingut mesos i mesos per modificar amb caràcter d'urgència una llei absurda que permetrà a aquest monstre sortir al carrer d'aquí a 15 anys a molt estirar. Malgrat el temps que han tingut, no hi ha hagut voluntat. Que s'ho facin mirar i de pas, parlant de mirades, que li treguin de les mans l'arxivador que duia Fritzl avui i que mostrin al món la seva cara un cop més.

Comentaris

Anònim ha dit…
Haurien de condemnarlo a penda de mort i ja està. Als qui maten, morts i ja sé que sona molt heavy.
Anònim ha dit…
La pena dels països de l'est, com a d'altres indrets del món, és l'enquistament de velles tradicions i la lentitut de la justícia. Estic d'acord amb el que has escrit.
Anònim ha dit…
Ahora dice que el jamás mató y que soló violó a su hija. Este monstruo se merece la perpétua.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, jo crec que la pena de mort és massa ràpida i no vull ser sàdic. Prefereixo la cadena perpetua i que passi el que li queda de vida a la garjola.
Oscar Ramírez ha dit…
Esther, moltes gràcies. El cas és que les coses es poden canviar però no hi ha hagut cap voluntat i ara passa el que expliquem amb indignació.
Oscar Ramírez ha dit…
Sergio, completamente de acuerdo contigo. Entre rejas ya y para siempre.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS