L'ANNA, EL JESÚS I EN NARCÍS

Els tres protagonistes del post d'aquest post tenen en comú la seva joventut, el bon gust i la música. Els tres canten, els tres ho fan bé i els tres pertanyen a aquesta nova generació musical catalana que creix amb força i arribarà molt lluny.

L'ANNA

La primera protagonista és l'Anna Roig. Aquesta jove de Sant Sadurní d'Anoia s'acompanya del cinc musics del grup L'ombre de ton chien i canta en català i en francès. Fa tres anys que porta les seves cançons pels escenaris catalans i ara presenta un disc fresc i de molta qualitat. Ja han gravat el primer videoclip i van fent concerts a diferents indrets. Jo l'aniré a veure el proper 22 de maig a Vilafranca del Penedès on, en altres temes, escoltaré el single "Je t'aime" que m'ha captivat des del primer moment. Aquí teniu el vídeo.

Anna Roig a MySpace · Blog de l'Anna Roig

EL JESÚS

El segon cantant que us presento es diu Jesús Fusté i és de les comarques de Tarragona, de Pradell de la Teixeta, la porta del Priorat. El Jesús porta als escenaris poesies de poetes de la zona i temes propis. Els seus espectacles, amb un clar toc mediterrani, cavalquen entre la tranquil·litat d'unes notes tendres i els ritmes més vius que fan ballar al públic. El riu és el fil conductor del segon treball del Jesús que porta per nom "Lletres d'aigua" i que viatjarà per tot Catalunya. Al Jesús l'acompanyen quatre músics (guitarra, saxo, bateria i contrabaix) i fa poc ha enregistrat un videoclip d'un dels temes del disc. De moment i com a tast, aquí teniu el Lletres d'Aigua en versió dosificada, gota a gota.


Web oficial · Jesús Fuste a Myspace

EL NARCÍS

El tercer jove que ocupa aquestes linies és el Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort. El Narcís és d'Alella i ha enregistrat quatre treballs discogràfics. L'acompanyen set músics que aconsegueixen crear una autentica festa sobre l'escenari. Els ritmes de les cançóns del Narcís enganxen molt i les lletres parlen de temes quotidians amb un tracte, depenent de la cançó, tendre o divertit. He descobert la seva música fa ben poc i ja n'havia parlat en un altre post fa poques setmanes. El proper 21 de març el podrem escoltar a la Plaça Major de Montblanc. Aquest és un dels seus vídeos.

Web oficial · Narcís Perich a Myspace

Comentaris

Anònim ha dit…
els tres molen i no els coneixia. Mercis per parlar-ne.
Anònim ha dit…
Ja era hora que es parlés de les noves estrelles musicals. Al Narcís se l'escolta a moltes ràdios i al Jesús Fusté l'he vist a Roquetes. L'Anna farà parlar molt i molt aviat.
Agnès Setrill. ha dit…
Tant de bo triomfin!
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, gràcies a tu per llegir-ho i escoltar-ho.
Oscar Ramírez ha dit…
Sergi, és cert. I el millor del cas és que els tres s´n de gira i que em comenta el Narcís que aviat tocarà a prop de Cambrils. De moment el podrem veure a Montblanc. El Jesús toca sovint a Reus i a més se'l pot veure a altres indrets i l'Anna, pendents del calendari de concerts, la veuré (espero no fallar) a Vilafranca del Penedès on presentarà oficialment a la seva terra el seu disc.
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, jo hi confio. Crec que són tres grans valors musicals i que, per sort, la música en català travessa un bon moment i se segueix. M'agraden molt els tres.
Anònim ha dit…
si tot va bé el 6 de juny tocaran a Reus, en un gratuït al carrer.
Oscar Ramírez ha dit…
Esperem... i a tot Catalunya però abans dek que dius...

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS