TAL FARÀS, TAL TROBARÀS


No es pot demanar respecte si qui el demana és el primer en no respectar. No es pot parlar de complir la llei si qui la fa complir se la passa pel folre. No es pot preconitzar el civisme si qui el preconitza és el primer incívic. No, no, no, no anem bé. La foto que us regalo avui en aquest post l'he fet aquest matí al davant de l'Ajuntament del poble on visc. Com veureu, la Policia Local del municipi en qüestió ha decidit infringir les normes. Ja fa molts i molts dies que el magatzem de vehicles immobilitzats amb el cep és a sobre de l'aparcament de les motos de l'institut que hi ha a la zona. Ho podreu observar a les dues imatges que podeu ampliar. I després demanen civisme, respecte i bona conducta. Per als qui no respecten les seves pròpies regles hi ha una pàgina web molt interessant. Es diu aparcascomoelculo.com i tens la possibilitat d'imprimir aquesta nota i posar-la al vehicle infractor.
I molt aviat... primer capítol de la sèrie TV CAUDILLO I PINOTXOLÀNDIA, diversió assegurada.

Comentaris

Anònim ha dit…
Gracias por denunciar este caso. Hazme llegar las fotos y las ponemos en la web.

Mario
Redacción de www.aparcascomoelculo.com
Anònim ha dit…
No cal que digui el poble que ja el sabem. Bonissimes aquestes fotos. I encabat diran que som els ciutadans els qui infringim les lleis.
Apa Noi ha dit…
nueva Ley de Tráfico
ANTES
Los agentes podían inmovilizar un vehículo cuando su uso pudiera ocasionar un riesgo grave para la circulación o por la negativa del conductor a someterse a las pruebas de alcoholemia
AHORA
Se mantienen los casos anteriores y, además, se permite la inmovilización de automóviles y ciclomotores por supuestas alteraciones técnicas que desvirtúen su uso o atenten contra la seguridad vial; también por no llevar casco, por superar los niveles de gases, humos y ruidos, por exceso de ocupantes, manipulación de los instrumentos de control de la velocidad (tacógrafo) y por incumplimiento de los tiempos de conducción y descanso.

nsds mas, otra cosa es la retirada del vehiculo coN la GRUA

SALUT
Oscar Ramírez ha dit…
Mario, gracias a vosotros por la web y por recoger todos los casos de gente que se pasa "cuatro pueblos". Te enviaré las fotos. Ya he visto que los cuerpos policiales locales estan bien representados en vuestra web. Un saludo.
Oscar Ramírez ha dit…
Anònim, moltes gràcies. Efectivament, i encabat diran...
Oscar Ramírez ha dit…
Apa Noi, això és el cicle natural dels ajuntaments avui en dia. Gràcies a la lleis que els recolzen en tot s'amplia el cicle i radi de captura dels conductors. Ara, amb aquesta nova llei, a la mínima tens el vehicle immobilitzats i per aconseguir que te'l tornin has de pagar la multa. I amb les multes entren diners a les arques i amb aquests diners es paguen els macrosous dels del govern i els seus endollats als càrrecs de confiança. I el cicle pot tornar a començar amb una nova llei encara més dura. Que n'és de gran i barruera la política d'alguns partits recolzats per alguns governs!
Anònim ha dit…
I la regidora del teu poble què en diu d'això?
Oscar Ramírez ha dit…
Ella no diu res. Ja parla el portaveu que es pensa que porta el triangle sobre el cap. Triangle lluminós i no pas dels que porten els cotxes o els que toquen els musics.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS