14 de març 2009


Posats a demanar i com som pobres, li demano a Zapatero que em doni diners, una petita almoina per afrontar amb més dignitat aquesta crisi que malmet al meu sector, el dels ciutadans senzills de carrer. Si ha donat diners als bancs i els bancs se'ls han quedat, regali euros a la resta. Zapatero "dame argo po favó". Escric aquesta ironia, gens fina, després de llegir que el sector de l'automòbil vol que ZP els ajudi amb 560 milions d'euros per ajudar a vendre més cotxes. Els qui més s'han forrat tots aquests anys de bonança, després dels constructors i promotors, acaben pidolant com a miserables. Ja nomes ens faltaria que ara els facin cas i els donin els diners. I qui serà el següent en demanar? Els fabricants de rentadores? Els d'equips de música? les discogràfiques? la SGAE?
Si no venen cotxes que se'ls mengin que bé que n'han venut a dojo durant molts anys i si volen evitar despeses que divideixin els guanys i paguin les nomines amb ells. Posats a fer humor de la desgràcia, us regalo aquest spot publicitari que considero espetarrant.


8 Responses so far.

 1. Els primers que sempre ploren són els més rics.
  L'anunci, molt bo.

 2. zel says:

  Que els bombin a tots, i que perdin tots els estalvis dels paradisos fiscals, coi!

 3. Jesús, com la sèria: los ricos tambien lloran, jajaja. L'anunci és bonissim.

 4. Zel, ok a tot, que els bombin i deixin d'exercir de ploramiques.

 5. Apa Noi says:

  oscar
  ets un atrevit al dir aixo, igual et dona pel sac, o pel C.......
  salut, i al loro

 6. jajaja, Apa Noi, ja m'hi han donat tantes vegades (metaforicament parlant) que ja no ve d'una. S'ha de ser valent i realista i a mi no em fa por cantar les veritats, ja ho saps.

 7. Apa Noi says:

  oscar
  sol et fslta pujar amb globo?

  "ZAPATERO "DAME ARGO""
  CUIDADIN

 8. Apa Noi, mai hi he pujat però he vist persones que han hagut de marxar de Tarragona en globo, de nit i per la porta falsa. Amb això ja estic comntent però si et sobren quatre euros i em vols convidar a fer un viatge en globo, accepto.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -