AIGUA PEL FOC


Impotència. La imatge demostra aquest sentiment que aquests dies és a la pella de tots els bombers i voluntaris que intenten acabar amb el foc que envolta la ciutat d'Atenes. És provocat, com la gran majoria de focs. Milers d'hectàrees cremades, cases consumides per les flames i centenars de persones que ho han perdut tot per culpa d'una ment perversa. No sé per quin cap pot passar la maquiavèl·lica idea d'acabar amb la fauna, la flora, el paisatge, els somnis dels altres.

Les autoritats han de ser encara més prohibitives i radicals quan apliquin els castics als piròmans. Cal que els tanquin per sempre més ja sigui en una presó o en un centre medic, però que els tanquin i paguin pel mal que han fet. L'estiu té aquestes coses, ens regala el bon temps i ens castiga negant-nos l'aigua quan més la necessitem. Jo també em sento impotent davant noticies com les que arriben de Grècia. Només puc demanar, pregar, perquè tot s'acabi i s'acabi bé quan abans. També desitjo que aquesta tempesta virtual en forma de vídeo que ara podreu escoltar, sigui real ara mateix a Atenes. Pugeu el volum dels altaveus i gaudiu.

Comentaris

mossèn ha dit…
l'únic foc el que hi ha sota els meus pantalons i punt !!! ... salut
Mon ha dit…
es una llastima el que esta passant arreu amb el foc....el video genial
Oscar Ramírez ha dit…
Mossèn, doncs ull no es cremi la manguera, jajaja.
Oscar Ramírez ha dit…
Mon, completament d'acord. Cal més mesures per evitar aquests incendis i més mà dura per castigar als qui provoquen els focs.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS