S'HA MORT EL MEU GERMÀ

Em premetreu uns dies de silenci., si us plau. Aquesta matinada s'ha mort el meu germà Carles. Tenia 40 anys recent fets i molta vida per endavant. Ha patit molt els darrers mesos i al final ja descansa en pau. Avui i demà estaré al tanatori de Reus i el dilluns al matí, a les 9, hi haurà el funeral a l'Esglèsia de La Sang de Reus. El cos em demana que us descobreixi més coses sobre el meu germà, que en parli una mica més. Ara mateix no puc però el proper post anirà dedicat a una gran persona que, ara mateix i com deia el meu pare aquest matí, deu estar cuidant al meu avi allí dalt, al cel.

Per cert, el destí ha volgut que en aquests moments m'hagi quedat sense telèfon mòbil. Ahir divendres el vaig perdre al tren que em duia a Barcelona. Ho dic perquè no podré escoltar missatges ni rebre trucades. El destí és el destí.

Comentaris

mossèn ha dit…
t'acompanyo en el sentiment
Laia Martínez ha dit…
ostres óscar, em sap moltissim greu, molts ànims i tranquil, que et deixem els dies de silenci que faci falta. petons
Agnès Setrill. ha dit…
Quin greu Òscar!
Em sap molt de greu,...pel que ell deu haver passat, pel que us toca passar a vosaltres...
Ànims maco! I una tendra abraçada a tots.
Sr. Xicot ha dit…
Òscar, tot i que ja vaig parlar amb tu per telèfon (no el teu mòbil, és clar) vull donar-te una vegada més ànims a tu i als teus per superar aquests moments difícils que ens posa la vida al nostre davant, de tant en tant.

Una abraçada molt forta.

M.
Esther del Campo ha dit…
des de Valls, una abraçada molt gran i sobretot molts ànims Òscar!
Apa Noi ha dit…
Em sap molt de greu.
Una abraçada
Oscar Ramírez ha dit…
Moltes gràcies a tots i totes, de tot cor. Ha estat un cop molt dur però sabem que el Carles ja descansa en pau. Petons i abraçades, gràcies de nou.
Lo Consueta ha dit…
Acabo d'assabentar-me de la trista notícia ara mateix. Jo de vegades estic a la lluna. Us acompanyo a tots en el sentiment. El teu germà era un paio collonut i molt valent. Sort i endavant.
Oscar Ramírez ha dit…
Lo Consueta, moltes gràcies. Ja sé que us coneixeu, com a bons amants de Reus que sou. Una abraçada molt forta amic.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS