EL PESSEBRE DE LA GARROFA


Des del bloc La Garrofa de Mont-roig, l’amic Mon ens proposa una molt bona iniciativa que té molta relació amb la campanya que impulsem i que anomenem BACA, que té molt a veure amb les ganes de gaudir d’unes festes nadalenques ben catalanes.
La Garrofa ens proposa formar part del primer pessebre 2.0 de la historia. La forma de participar és ben senzilla. Hem de triar una figureta, la que vulguem ser, i buscar una foto d’aquesta figureta. Les imatges les podrem trobar fàcilment a Google i especialment als catàlegs de venda de figuretes nadalenques.
Quan tingueu la foto l’heu d’enviar per correu electrònic a monsculturals@yahoo.es tot dient que és pel pessebre blocaire 2009 i adjuntant les vostres dades (nom del blog, url del blog, e-mail, el vostre nom o pseudònim i, si voleu, algun comentari sobre les festes nadalenques). Si no teniu bloc però sou dels qui els llegiu, no passa res. Podeu participar-hi igualment enviant les dades i la foto.
El Mon farà un pessebre virtual on s’hi podran veure totes les figures escollides, on hi sortirem tots. Això ho farà la nit del dia 24 de desembre a les 22.00 hores, les deu de la nit. Fins el 18 de desembre hi ha temps per enviar les fotos. És important que els personatges no es repeteixin (ni dos verges, ni quatre reis, ni cinc caganers). Per això cal que entreu al blog de la Garrofa (feu clic aquí) i mireu quines figuretes ja han estat escollides.
Animeu-vos i participeu! No sigueu tímids!

Comentaris

Agnès Setrill. ha dit…
Encara que no digui gaire cosa, no deixo de llegir-te així que puc.
Espero no et molesti que esmenti lo de la campanya BACA i també el que esteu fent amb d'altres blocaires que ho trobo fantàstic! De debó!
Oscar Ramírez ha dit…
Agnès, moltes gràcies. És per lectores com tu que val la pena tenir aquest blog obert i actiu. I tant que pots parlar del tema, via lliure i mil gràcies.
Mon ha dit…
Oscar, avui surtim al diari Avui gràcies a tu i el teu blog.... (suplement cultura pag 2)
moltes gràcies
Oscar Ramírez ha dit…
Molt bé! a veure si em fas arribar una còpia de la pàgina. Enhorabona!

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS