08 de gener 2010

Hem estat intel·ligents i com el dia al Port de Pollença ha nascut en calma i amb un sol que demanava passejos i excursions, hem anat a visitar les Coves de l'Ham, a Porto Cristo. Abans hem parat a la fabrica de perles, més que perles són succedanis fets a dojo, i més posteriorment, ara si, ens hem submergit a aquest indret ocult on les estalactites i estalagmites et fan estar una bona estona amb la boca oberta. A les Coves d'Ham diuen que Jules Verne, protagonista d'aquest espai, va fer-ne publicitat. Això queda molt distant de la visió que en tens quan les veus i, sobretot, pel fet de no entendre el vincle entre el nom de Verne i Mallorca. Podrien ser les coves de Gaudí, Edison o Mike Oldfield...
El temporal ha arribat. Primer en nom de Neptú i quan estàvem arribant al Port de Pollença perquè tot ha estat arribar i iniciar-se el temporal, pluja intensa, pedra i vent a grans velocitats. Per sort, aprofitant el dia i com feia sol quan tocava, hem abusat del Rei Neptú i li hem fet front. En una jornada per quedar-se a casa, totes les ràdios i teles locals ho recomanaven, hem decidit jugar-nos-la. I ha anat bé. A Palma i a Andraitx el temps ha fet estralls però nosaltres no hi érem. Demà... qui ho sap. Ens queden dos díes plens d'emocions i una tornada incerta.
Nota: La foto està feta aquest matí a Manacor, al costat de la fàbrica de Majorica. Els monstres més ancestrals no han pogut deixar-nos tancats a casa. Allò que vingui ho viurem com i quan toqui.

2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    Maravillosa Mallorca y gran escrito para revivir mi estancia allí hace diez años.

    Antonio (Madrid)

  2. Antonio, muchas gracias. Coincidimos: maravillosa Mallorca!

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -