DIARI DE SES ILLES (8): ELS REIS ARRIBEN AMB LA PLUJA


Al Port de Pollença els Reis d'Orient han estat rebuts amb la pluja que hores abans havia remullat els carrers i que s'ha comportat, caient molt més tímidament, just quan s'iniciava la Cavalcada. Ses Majestats han arribat en vaixell i han desfilat per la primera línia de mar davant l'atenta mirada de desenes de nens, pares i avis. Els caramels han caigut a dojo però no he vist en cap moment la típica baralla entre pares amb bosses del super a la mà, disposats a guanyar la batalla tot fent oblidar per uns moments el típic esperit nadalenc. Les carrosses de la Cavalcada del Port de Pollença no són massa luxoses (ho comprovareu a les fotos que he fet si les amplieu clicant a sobre) però compleixen el seu objectiu. La cara i els somriures dels nens, la millor imatge d'aquesta estona tendre. M'han fet anar enrere en el temps, pensar en la meva infancia i en les cavalcades viscudes pels carrers de Reus.
Avui ens han dit que s'espera la presencia de la neu a Mallorca de cara a la jornada de dijous. Serà interessant veure com l'illa queda blanca de cop i volta. Espero que els Reis d'Orient siguin generosos amb tots vosaltres i que el sorteig de la Loteria deixi molt milions a les comarques de Tarragona. Uns quants diners sempre van bé i ajuden a fer aquesta vida més confortable. Avui fa 10 díes que vam arribar a Mallorca i encara ens queden quatre jornades intenses, plenes d'emocions, de viatges, de moments per a descobrir nous indrets i racons.

Comentaris

Anònim ha dit…
Lo que importa realmente es la ilusión de los niños, no la calidad de las carrozas. Muy buenas fotos.

Antonio (Madrid)
Oscar Ramírez ha dit…
Antonio, totalmente de acuerdo. Me parecen muy buenas carrozas porque te aseguro que la ilusión en las caras de los niños era grandiosa.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA