07 de gener 2010


Mentre esperem que arribi el mal temps, la tempesta i la neu que, diuen els experts, caurà a cotes molt baixes a les Balears, anem fent viatges, petites excursions agradables. Aquest dijous hem estat de visita a les coves d'Artà, unes de les més conegudes de l'illa de Mallorca. Són espectaculars per les seves dimensions i màgiques per les desenes de racons que et van captivant amb un contrast de colors que et deixa embadalit. La jornada ha estat de pluja constant i el temporal ha afectat també a la mar. A indrets com Cala Rajada, lloc on hem dinat, les ones passaven per sobre el mur del moll i petaven contra les roques amb molts força. Ara toca el vent, company constant a la zona de Pollença. Demà ens parlen de la presencia de la neu i el diumenge, dia de retorn a l'aeroport de Reus, podria ser un dia complicat. Arribarem a temps? Ens haurem de quedar més dies a Mallorca? Qui ho sap... espero tornar a temps. La foto ens l'ha fet l'amic Bernat que ahir va arribar directament des de Cambrils per passar amb nosaltres aquests darrers dies de vacances.

3 Responses so far.

 1. SRP says:

  Hola família,

  Esteu molt guapos en aquesta foto! Espero que hàgiu descansat i desconnectat força aquests dies i sobretot hàgiu carregat les piles amb energia positiva, que us ho mareixeu.

  Ah, doncs aquí a Vilafranca fa un fred de nassos!!! i ara tot just comença tímidament a nevar... no sé si la cosa durarà massa, però és bonic veure com la neu.

  Gaudiu d'aquests dies que encara us queden.

  Molts petons,

  Montsee

 2. Hola guapa!
  Les hores donen la raó a Neptú, passen les hores i el temporal ha arribat. Malgrat tot i, com volien veure-ho d'a prop, ho estem veient i vivint de primera mà.
  Per cert, a Mallorca existeix un poble que es diu Vilafranca. M'han dit que és molt paradísiac que no pas la de l'Alt Penedès...
  Petons guapa

 3. Anònim says:

  Hey people

  I found an nice site last night when I was surfing with my boyfriend. Check out this Sex Positions Video I found there.

  Hope this helps folks here wanting to try something new… LOL

  L8r

  Janice

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -