DIARI DE SES ILLES (9): ESPERANT LA NEU


Mentre esperem que arribi el mal temps, la tempesta i la neu que, diuen els experts, caurà a cotes molt baixes a les Balears, anem fent viatges, petites excursions agradables. Aquest dijous hem estat de visita a les coves d'Artà, unes de les més conegudes de l'illa de Mallorca. Són espectaculars per les seves dimensions i màgiques per les desenes de racons que et van captivant amb un contrast de colors que et deixa embadalit. La jornada ha estat de pluja constant i el temporal ha afectat també a la mar. A indrets com Cala Rajada, lloc on hem dinat, les ones passaven per sobre el mur del moll i petaven contra les roques amb molts força. Ara toca el vent, company constant a la zona de Pollença. Demà ens parlen de la presencia de la neu i el diumenge, dia de retorn a l'aeroport de Reus, podria ser un dia complicat. Arribarem a temps? Ens haurem de quedar més dies a Mallorca? Qui ho sap... espero tornar a temps. La foto ens l'ha fet l'amic Bernat que ahir va arribar directament des de Cambrils per passar amb nosaltres aquests darrers dies de vacances.

Comentaris

SRP ha dit…
Hola família,

Esteu molt guapos en aquesta foto! Espero que hàgiu descansat i desconnectat força aquests dies i sobretot hàgiu carregat les piles amb energia positiva, que us ho mareixeu.

Ah, doncs aquí a Vilafranca fa un fred de nassos!!! i ara tot just comença tímidament a nevar... no sé si la cosa durarà massa, però és bonic veure com la neu.

Gaudiu d'aquests dies que encara us queden.

Molts petons,

Montsee
Oscar Ramírez ha dit…
Hola guapa!
Les hores donen la raó a Neptú, passen les hores i el temporal ha arribat. Malgrat tot i, com volien veure-ho d'a prop, ho estem veient i vivint de primera mà.
Per cert, a Mallorca existeix un poble que es diu Vilafranca. M'han dit que és molt paradísiac que no pas la de l'Alt Penedès...
Petons guapa
Anònim ha dit…
Hey people

I found an nice site last night when I was surfing with my boyfriend. Check out this Sex Positions Video I found there.

Hope this helps folks here wanting to try something new… LOL

L8r

Janice

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA

TRES POEMES ERÒTICS