08 d’octubre 2010Repintats el casc, reformats els camarots i reparats els danys ocasionats a la nau pel desgast del temps i les paraules, aquest bot amb rems de l’oceà virtual, anomenat blog i batejat al seu dia com a “Tot és possible”, torna a salpar ple d’energies.

Com a capità d’aquest vaixell confio en la tripulació de l’anterior viatge, vosaltres. Els vents ens seran favorables malgrat alguns dels qui es creuen déus vulguin fer-nos naufragar o aconseguir que els esculls i les roques de la platja més propera aturin el nostre nou camí.

Aquesta nau disposa, com l’anterior, dels estris necessaris per a la navegació. Informació puntual del món en format de diaris, ràdios i televisions. Estones d’esbarjo transformada en un mapamundi ple de càmeres web en directe. El bagul de rutes passades anomenat arxiu i aquells aparells que permeten saber l’hora, el dia i qui ens espia pel camí.

Benvinguts a bord, gaudiu del viatge i animem-nos tots, els uns als altres, fent petar la xerrada cada cop que arribi una bona nova en format escrit. Amb vosaltres, com abans, Tot és possible.

6 Responses so far.

 1. Anònim says:

  Vaya pasada de blog te has marcao!!!!

  Felicidades Oscar

  Úrsula

 2. Muchas gracias! Espero que os guste también el contenido, jejeje

 3. Mon says:

  Molt bé! Com diu el Llach al "Viatge a Itaca"...Ben lluny, em d'anar ben lluny...felicitats

 4. Ei Mon! moltes gràcies! Anirem lluny i no ens aturarem!

 5. sabia que no tardaries a tornar. Benretornat.

 6. Moltes gràcies Jesús. He dubtat molt però al final m'he decidit. Ara em falta anar posant els links dels blogs que llegeixo. Ens parlem. Una abraçada.

Traductor

Seguidors del blog

Arxiu de textos vells

Amb la tecnologia de Blogger.

Bona cultura

+ Bona cultura

- Copyright © AGRICULTURA MENTAL - Un producte Avanti Comunicació -