REMENANT LA PERDIU

El serial de les obres del Mercat Central de Tarragona ja passa dels límits de la normalitat i s’acosta més al surrealisme i al despropòsit. La decisió de Convergència i Unió de presentar al ple de demà divendres una moció per a proposar que l’estat aporti els famosos 8 milions d’euros que falten evidencia que hi ha algú que s’ha passat aquest mandat tocant-se els pebrots.

Les promeses i els compromisos nascuts al consistori tarragoní han estat, trista i únicament, mentides de cara al vent. Les tasques arqueològiques fetes a la zona del Mercat, i pagades a preus astronòmics i insultants, han deixat clar que mai hi ha hagut un duro per aquestes obres i que, passant el pinzellet amunt i avall, a l’estil Karate Kid quan posava cera i la polia, la pel•lícula s’ha prolongat però no ha deixat de ser un drama.

Els protagonistes, l’equip de govern, han sobreactuat fent un mal paper. Els venedors del Mercat han estat la ventafocs d’una història que no firmarien, pel mal guió, ni els germans Grimm. Ara CiU demana a la resta de partits que donin suport a una moció que, si tinguéssim politics valents i realistes, no hauria d’existir.

El pas de la federació nacionalista és una declaració de bones intencions però topa frontalment amb la impotència viscuda per part dels qui manen que han perdut un mandat i han guanyat molts enemics electorals per no dir la veritat i ser sincers.

Volien fer del Mercat un argument electoral però no ho aconseguiran. El proper any, setmanes abans de les eleccions municipals, voldran posar la primera pedra de les obres de la vergonya. Amb unes arques més escurades que les butxaques de la Pantoja, hauran de llogar la pedra o posar-ne una de cartró, com a les pel•lícules on el decorat simula fets reals que mai han existit.

Comentaris

nicol ha dit…
Hola.

Soy el webmaster de
Publizida BLOGS es un ranking / directorio de clasificación de blogs en español, creado con el único propósito de dar a conocer los mejores blog's


Si te interesa puedes darte de alta
ALTA DIRECTORIO DE BLOGS

Un saludo.
Oscar Ramírez ha dit…
Ok Nicol, me lo miro y me sumo. Muchas gracias.

Entrades populars d'aquest blog

COSTA AVALL I SENSE FRENS

TRES POEMES ERÒTICS

ELS CÀNONS DE LA BELLESA